Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LCD display arvutile-pildid valmistamisest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kontrolleriga ekraani oleks vaja, muidu ei saa PICiga juhtida ja eraldi juurde osta on liiga suur.

Comment

viimati nägin seda pastakat kodus kuskil krooniaja algul ehk sellest ajast kadunud. samas pole õrna aimugi, kust sellist vahvat asja saada, oli teine oma aja kohta ka väga ergonoomiline, kindlasti mingi japside värk. a arvata on, et sellistel asjadel kontrolleri värke niikuinii polnud.

Comment

tahtsin jutu jätkuks küsida, 1. kui display on piciga juhitav ja 2. lisad mõned temp andurid pc korpusse. kas 2. jaoks on vaja eraldi lcd-d või saab nad ühendada 1. kas sel juhul siis mingi väike lüliti teema ka või? ma lähtusin oma mõttes sellest, et os-i suht-koht raske neid temp andureid tundma õpetada. või kuidas käituda.

Comment

Ma ei saanud sinu küsimusest täpselt aru, aga kui sinu arvutis on olemas emaplaadile sisseehitatud tembi andurid, siis see proge mida mina kasutan oskab lugeda neid tembi näite.
          Kui emaplaadil neid andureid pole siis on lugu muidugi keerulisem.

Comment

just see viimane. et tahaks ise lisada ja mõõta siis paarist kohast tempe. a kas saab tulemused suunata sinna, lcd-le, millest juba nt sinu öeldud integ temp näidud tulevad või peab nende iselisatud temp andurite jaoks paigaldama eraldi lcd? kui saab ühe ekraani alla tuua, kas see on miskit üle mõistuse või rohkem tina küsimus?

ei tea kas nüüd saab aru...

Comment

Working...
            X