Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

elektriline lihasestimulaator

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

elektriline lihasestimulaator

Kas on keegi kunagi midagi sellist ehitanud?
    "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

;Dtõmba endale kõrgpinge generaator otsa ja ongi valmis ;D

Comment

http://www.hot.ee/leintz/Electronics/electronics.html Mõtled seda?

Comment

Jah Timukas, paneks teleka kordisti ja laseks sulle mõned KV tagumikku. Sellega saaks sul küll IMEI koodi ära muuta

Comment

irwe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D aga tegelt on ju tööpõhimõte sama pinge stimuleerib lihaseid

Comment

Kas keegi on proovinud postimüügikataloogis Select olnud lihaste stimulaatorit? See seal hea hinnaga, aga ei tahaks olla ainus loll, kes selle tellib ja tünga saab...
            Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Tünga saad nagunii, ega väike apastraat korraliku treeningut asendada suuda. Aga ise tehes jääb proovimise ja ehitamise rõõm Aga mis rahvas sellest skeemist arvabhttp://space.tin.it/scienza/fladelle/Page42.htm

Comment

Paar aastat tagasi proovisin ka taolist vigurit teha ;D Tegin vähe lihcamalt,et lihcalt teada saada,kuda tunne on.Skeem koosnes muudetava sagedusega multivibraatorist ja miskist trafost.Tulemus:Kui toitepinge oli väike,ei tundnud miskit,kui pinget tõstsin,oli valus&vastik. ;D
                Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Inimene harjub kõigega, kes teab kui pisut harjutada võib end ka tavalise vaheduvvooluga treenida.

Comment

kui pisut harjutada võib end ka tavalise vaheduvvooluga treenida.
                    Krt mina jään ikka vanale heale rauale truuks ;D
                    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Elekrtoodid külge,220V sisse ja ongi valmis ;D

Comment

Olen ka kunagi seda teleturu värki saanud proovida. Väga vastik asi(loe: mõtetu).

Comment

Working...
                        X