Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

cd sahtel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

cd sahtel

nii, tahaks teha miskit siukest, et mul on näiteks ise tehtud 100 cd riiul, igal cd kohal on 1 roheline ja 1 punane tuli ja mingi lüliti, mis on kinni kui plaat on sahtlis. see peaks olema 1 moodul mis on juhtiav arvutist.. st kui ma vaatan arvutist, et ok täna vaataks seda filmi, siis mööda lpt/com porti lastakse õigesse sahtlisse vool... ning vastavalt siis lüliti asendile sahtlis hakkab kas roheline või punane tuli põlema..

neid mooduleid peaks saama n-tykki arvutile järgi panna..

kuidas seda teha ? PIC'iga
    --
    rw

liiga keeruline ega sa mitte oma enda tv kanalit ei taha tea ETV ja teistes kanalites on videodega nii tehtud

Comment

ei viitsi plaate riiulist lihtsalt tagant otsida, lihtsam ju mingi baas ja progre teha,mis teavad kus keski on ja siis led'iga märku annab
      --
      rw

Comment

LPT kaudu võib n hulgal releesi juhtida näiteks....olen kohanud midagi sarnast kusagil netilehekülgedel.... paljaste kivide peal ehitatud see oli vist piiratud koguses kanalitega......Nagu aru saan peaksid tulukesed vait olema.Kui lüliti suletud siis kontrolli peale tuelb signaal mida arvuti ära peaks tundma eksole.Kui avatud siis teine signaal(st mittemidagi on see teine signaal), et sahtlis tühjus.Vaata lase fantaasial lennata.Kui aega saan võin mõned ideed välja mõelda.Elektroonilised lahendused....ehk leiab mõne valmiskribatud softi ka.Njaa eks ta tegelt üks suur kommuteerimine ole aga kuidas lahendus ehitatud jääb see igaühe enda välja mõelda))Milleks siis insenere koolitatakse))

T.
        MSN- taneltreima182@hotmail.com
        telefon katki.

Comment

Working...
        X