Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kõrgsagedusvooluga külmunud plasttorude sulatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõrgsagedusvooluga külmunud plasttorude sulatamine

Plasttorud seinas külmunud, kas on mingit sulatamisviisi-kõrgsagedusega. Mõtlesin midagi sellist, mis toimub mikroahjus, plast ei kuumene, kuumeneb vesi torus. Äkki on veel mingisuguseid võimalusi. Kas on võimalik mikroahjust midagi niisugust teha?

Seina sees või peal? Mikrolaine peaks sulatama küll aga peab ennast kiirguse eest kaitsma. Kui on sügaval seinas, võib võimsusest puudu tulla. Seina peal olevaid torusid saax puhuriga soojendada.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Torud on seina sees.

Comment

Ega enne teada ei saa, kui ei ole proovinud.

Comment

Mikrolaineahju ei tohi panna tööle lahtise uksega või veel hullem kui magnetron välja võtta. Magnetroni võimsus on nii suur et ta tapab kõik elusa. Erit sinu, kõige esimesena lähevad sul silmad. Et see variant ei sobi kohe kindlasti võin 100 prossa öelda et tagajärjed on kurvad.

Comment

Ja mina imestasin, et miks on tv saatjate tehnikud pimedad - tv saatjate võimsus on kordi suurem kui mikrolaineahjul ;D

Kust pärineb _konkreetne_ inff magnetroni mõjust inimesele? Isegi kui magnetron ahjus olevast suletud lainejuhist välja katkuda, on vaja temast kiirguvaid lained mingi lainejuhiga suunata, konkreetsel juhul toru sisse.

Mikrolaineahju ei tohi panna tööle lahtise uksega või veel hullem kui magnetron välja võtta. Magnetroni võimsus on nii suur et ta tapab kõik elusa. Erit sinu, kõige esimesena lähevad sul silmad. Et see variant ei sobi kohe kindlasti võin 100 prossa öelda et tagajärjed on kurvad.

Comment

Kas seda lainet pole nagu suht ebamugav torusse suunata sumbub tine ju seinas väga võimsalt. :-/
              Elektrik läks baari pingeid maandama.

Comment

minul hoopis muud mured kui käesoleva teema algatajal. mul oleks vaja magistraaltoru sulatada (1,5 -2 "), ligipääs toru otsale on olemas, toru on maa all, seega pole karta, et kiirgus leviks liigselt õhku.

Comment

minul hoopis muud mured kui käesoleva teema algatajal. mul oleks vaja magistraaltoru sulatada (1,5 -2 "), ligipääs toru otsale on olemas, toru on maa all, seega pole karta, et kiirgus leviks liigselt õhku.
                  Kas kergem ei oleks mingi toru küttekaabliga seda teha?

Comment

Kui kaabel sees ja vunk järgi, on seda muidugi kergem teha. Aga kallim. Toruabi lahenduseks on vedelgaasipõletiga veeaurusti ja pikk voolik ja $$$$$$.

Comment

Olen kuulnud ka midagi elektriga sulatamisest.

Nüüd lugesi teema pealkirja uuesti ja sul ju plasttorud

Comment

Olen kuulnud ka midagi elektriga sulatamisest.

Nüüd lugesi teemat uuesti ja sul ju plasttorud
                        Peaksid vist teemat ühe korra veel uuesti lugema. Siin ei räägita elektriga sulatamisest.
                        Shadowman has spoken.

Comment

Laineahjude magnetronid on nõrgukesed, ei usu, et sellest abi saad. Ta võib heal juhul pealmise kihi jääd ära sulatada aga sügavamale jõuab enne küll kuum sulavesi, kui kiirgus.
                          Magistraaltoru puhul on minu arvates asi veel raskem: toru on ilmselt metallis (oli vist?) ja see hakkab kiirguse käes särisema nagu seda teeks suvaline metallkaunsitustega taldrik ahjus. Arvatavasti koormab selline lühis magnetroni liigselt (arvan, kindlalt ei tea).
                          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

torud on pvc-st, 1,5"-2". minupärast sulagu tagumised kihid sooja vee arvelt, peaasi et sulab.

Comment

Working...
                            X