Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Radiotehnika U101 ja 5V releed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Radiotehnika U101 ja 5V releed

Nii, nagu oli arvata läks seegi teema hingusele, kui prooviti täpsustada, mida teema algataja soovib. Kas teha asi kaugjuhtimisele või lihtsalt lülitit vahetada? Seega ... foorumlase Svago vastus oli kõige lähedasem algatajale! Seda nüüd tõesti ilma jutumärkideta! Ja siis imestatakse miks siit vastuseid ei saa. Kuidas küsimus, nõnda vastus! Ühel väärikal juristide seltskonnal on ütlemine, et enne kui esitad küsimuse, mõtle kas vastused mis saad, on ka sobivad?
    viimati muutis kasutaja rainadov; 04 September 2016, 13:54. Põhjus: koma

Comment

Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust
      Nii, nagu oli arvata läks seegi teema hingusele
      Nagu ma aru sain, on lõpplahendus leitud ja töötab ja teemaalgataja tänas kaasamõtlejaid, mis siin enam heietada ?
      Lugesin välja et lõpplahendus on 7-7 mähistelt sildalaldi, 5V regulaator ja lülitamine fet-idega. 7-7 mähistelt soojuse eraldumise mõttes parem kui lõppvõimu toitest.
      http://hparchive.com/
      https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
        Mu meelest on radiotehnika sedavõrd tavaline, et talle sisendite ümberlülitust võiks teha vabalt selliste hiina juppidega:
        http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...ut+relay&rt=nc
        Ma oleks ka kasutanud täitsa uusi väikseid 24V releesid, mis sest, et Radiotehnika U-101 on ajalugu.
        Kasutatud kinniste releede puhul ei tea kunagi, mis olukorras kontaktid on.

Hiina juppide „headusest“ saab siis aru, kui ööpäevas tuleb liinidelt 100 00 toodet ja lähevad edasi testi või hiljem kasutaja juures garantiiremonti. Küsimus on hinnas ja kvaliteedis. Lisaks oma kogemused.

Comment

Mind huvitab hoopis see, kaua toote nimetus säilib. Kui ma vahetan asjal kogu sisu ära ja jätan korpuse, kas see on siis veel Radiotehnika ? . Mis sest, et välimus asjal nagu poest tulnul.
          Kui ma tahan head lahendust, siis kasutan võimaluse korral kasutamata juppe.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Vene ajal tuli ju kõik kohe ostes ringi teha. Näiteks TV – kõigepealt sisse soome heli ja värv, siis distantsjuhtimine kas 8 või 55 kanalit, videosisend, teletekst. Mõnele ka kiire ooterežiimist lülitus: 5V kineskoobi küte ja TV lülitus kohe sisse. Sai kasutatud ka paremaid juppe, näiteks KT838A asemel algul 2T839A, hiljem KT8114A. Värviplokis näiteks DDR, Tšehhi, lääne mikroskeeme jne. Vaevalt sellest nimetus muutus

Autode puhul on olemas uunikumide mängureeglid – 35 aastata vana jne. Sama korral peaks võimendi olema ikkagi originaal. Siis säiliks ka võrdlusmoment isalt – pojale. Vanasti sõideti rallit ka masinatega, mida pidi tootma teatud arv (oli vist 5000). Nüüd on vist ainult esivõre ja firmamärk, muu on spetsiaalselt ralliks ehitatud. Ja ikka kutsutakse autot firmamärgi järgi. Kui mõni auto ringi ehitatakse, siis võib nimes olla lisaks ka tuuningfirma nimi.

Nii, et siis nimetame analoogselt „Radiotehnika M.L.-101“

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
              Mind huvitab hoopis see, kaua toote nimetus säilib. Kui ma vahetan asjal kogu sisu ära ja jätan korpuse, kas see on siis veel Radiotehnika ? . Mis sest, et välimus asjal nagu poest tulnul.
              Kui ma tahan head lahendust, siis kasutan võimaluse korral kasutamata juppe.
              ;
              Julgen arvata, et see on uskumise küsimus. Kui tahetakse originaali, siis ... võib ju asja ajada selleni, et ka joodis peab originaal olema. Aga ... mis siis teha, kui jubinad olid külge keevitatud. Tööstus harrastas mõnda aega ka seda. Samas saab ju ka säilitada originaali, kui "läikima " löödud musiaali, mis peale vaatamise rõõmu midagi ei paku. Ei hakka ju Armeenias tehtud elektrolüütkondensaatoreid asendamiseks taga otsima, ... kui soovitakse töötavat isendit. Ehituses tehakse säilinud originaalist dokumentatsioon, pildid-fotod, fikseeritakse olukord ja pärast läheb ehitus restaureerimisele. Niguliste kirik jääb ikka kirikuks, olgugi et seal on muutused ka konstruktsioonilised! Kusagil on ju mõistlikuse piir!
              viimati muutis kasutaja rainadov; 06 September 2016, 10:43. Põhjus: täht

Comment

See elu ei ole sugugi nii lihtne. Nime muutmise korral tuleb asi kooskõlastada ka teise poolega e. antud juhul tootjaga. Lisaks vaja teha uued kirjad. Autode puhul on tuntud veel variant „hunt lambanahas“ – väljast nagu originaal ja seest hoopis ägedam. Autode maailm on veelgi laiem, on olemas ka “rotikas“. See võiks olla kehvema väljanägemisega seadme (võimendi) puhul.

Comment

Working...
                X