Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IR keyboard

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    IR keyboard

    Niisis mõtlesin et kas ei oleks võimalik kudagi tavalisele aruvti klaviatuurile külge ehitada mingisugune ir puldi süsteem. Arvuti küljes oleks ir vastuvõtja ja girderiga oleks paika pandud klaviatuurilt tulevad klahvide signaalid. Oleks sellise asja tegemine kallis? Kellegil skeeme vms oleks pakkuda? Või oleks mõtekam osta wireless keyboard? Kui see asi väga kallis pole siis võiks iu proovida

    #2
    Uurisin natuke ja leidsin et selle jaoks peaks lihtsalt olema ir saatja, data saab klaviatuuri data pesast. Kodeerimist pole vist vaja? Oskab siis keegi soovitada mõnda sellist ir saatja skeemi?

    Comment


      #3
      Mõttekam oleks osta wireless keyboard. Seda just sellepärast, et girder on kordi aeglasem kui pee-ess-kahte ühendatud klaver. Pealegi ei pruugi girder alat´i töötada (ntx arvutimängude ajal). Ja mis sa siis teed, kui windows ei käivitu?

      Siis on muidugi teine asi, kui kasutada kahte klaverit. Aga sel juhul jääb raadioklaveriga hinnavahe nii väikeseks, et asja mõte kaob nagu ära. Samas on wireless keyboardil mitmeid eelised: ei pea olema silmsidet vastuvõtjaga, põhimõtteliselt võid ta kasvõi peldikusse kaasa võtta.
      Shadowman has spoken.

      Comment

      Working...
      X