Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Happekindel marker

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Happekindel marker

Tere
    Tahaks teada mis markeriga saab kõige paremini trükiplaate teha ning mis on ka happekindel ise muidu ostsin veekindla markeri (mingi 9krooni maksis nimi on Schneider 130)kas sellest piisab muidu kui kellegil oleks mingit nime markeri kohta anda ja hinda siis oleks ka hea

Igasugused n.ö värviga ja kuuliga markerid on head.
    Ise kasutan ka hõbeda ja kullamarkereid.
    Neid võid küll raudkloriidis tunde leotada.
    Teiste hapete kohta ei tea

Comment

Mina kasutan mingit spets CDde peale kirjutamise markerit. Teen rajad veel 2X üle ja maha küll ei tule.

Comment

mis selle kulla ja hõbeda markeri peale kirjutatud on,
        see tähendab, mis marki nad on?

Comment

Mina teen valge markeriga.Nii poest küsigi.See sisaldab paranduspliiatsi laadset möga,mis jääb päris paxult peale.Paranduspliiatsit ei soovita seepärast,et seal on kuulots.Sellega on vase peale paha joonistada.Valgel markeril on vildikalaadne ots.Peenemal(0.7mm) isegi miski plasttoruke.Tulemus on täiesti raudkloriidi kindel.
          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

tänan abi eest andsite mõned head ideed muide sain selle sama markeriga plaadi tehtud ei tulnud midagi maha tõmbasin igaks juhuks mitu kihti sõber muidu tõi ka mingi markeri mis pidi happekindel olema jama asi ole plaadid sain küll valmis aga happe loputas ikkagi markeri maha nii et plaat tuli päris sitt välja sain kuidagi nii et tõmbasin kõva tina kihi üle siis nägi parem välja see marker mis mina ostsin maksis ainult 9 krontsa päris soodne aga päras selle maha saamine oli päris nõme alguses kasutasin lihvimispaberit aga sõber ütles et see keerab plaadi perse siis võtsin lahusti ja sellega kuidagi tuli maha aga millega muidu markerit maha võetaks kas piiritus on ka hea varian ja kui on siis kust seda saaks (odavalt muidugi ja ega ma seda joomiseks ei taha)

Comment

Atsetoon lahustab päris heaste.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mina saan piiritusega väga hästi hakkama, tõmban ühe korra üle, kohe maas. Kui piiritust ei ole saab ka viinaga.

Comment

sõber kasutas Addidasi after shae-i võtis päris hästi maha ma proovin vast homme kuskilt putkast odekolonni muretseda see peaks sama olema mingi 6 krontsa vist pudel

Comment

Working...
                  X