Vaja oleks sellist seadeldist mis kontrollib kõigi kolme faasi pinget (oleks reguleeritav umbes +/- 15V) ja kui pinge väljub etteantud vahemikust ,siis aktiveerub 12V relee, mis omakorda teeb vajalikku lülituse. Kas sellist skeemi on kusagilt saada? Tahaksin seda ise ehitada, mitte hunniku papi eest osta, sest seal pole midagi keerulist. Ma arvan vähemalt nii.
Miks mulle seda vaja on?
Juhtus selline asi et eelmise aasta lõpul langes kahel faasil pinge 130V le ja ühel 270V le. Tulemus: saatsin mitu elektrimootorit mähkimisele, kuna AEG termo ei rakendunud. Uurisin hiljem firmast, et miks nii? Sealt öeldi, et termo rakendub mootori errori puhul, mitte ebakvaliteetse elektri puhul. Termol oli üks bimetall nagu aurustunud.
Miks mulle seda vaja on?
Juhtus selline asi et eelmise aasta lõpul langes kahel faasil pinge 130V le ja ühel 270V le. Tulemus: saatsin mitu elektrimootorit mähkimisele, kuna AEG termo ei rakendunud. Uurisin hiljem firmast, et miks nii? Sealt öeldi, et termo rakendub mootori errori puhul, mitte ebakvaliteetse elektri puhul. Termol oli üks bimetall nagu aurustunud.
Comment