Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

VU meter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Originally posted by bloody-orc@May 15 2004, 13:04
    äkki viitsib keegi mulle ka seletada et kuhu siis see input läheb et nagu kuhu ma selle yhendan või nii... mulle on se nagu arusaamatuks jäänud tegelikult et igal pool on 1 input või output nool aga audios on ju nagu jah 2&#092;3 lõiku selel ocikul või kuidas <_<
    VU meetri input läheb kôlari signaalijuhtme külge. Vajadusel (kui liiga palju näitab, pane potenstiomeeter(vôi takkidest pingejagur) ette
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

    Comment


      #17
      Tavaliselt käib asi ikka nii, et üks ots on sisend ja teine GND(maa)

      Comment


        #18
        Originally posted by martinj+May 15 2004, 11:14--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (martinj @ May 15 2004, 11:14)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-diskett@May 15 2004, 11:42
        martinj kui viitsid, koosta mulle juppide nimekiri (skeem ka) kuidas sina selle vu meteri ehitaks. 1 kanali jaoks ja 10 led&#39;i.
        palun:
        [/b][/quote]
        Aitäh

        Comment


          #19
          Originally posted by martinj@May 13 2004, 19:41
          Sisendosa on põhimõtteliselt samasugune,kui led indikaatoripuhulgi. Erinevus tuleb sellest, et VFD põlemasaamiseks on vaja anda anoodile ja võrele (kusjuures mõlemale korraga) umbes +20..+30V katoodi=kütteniidi suhtes. Kütteniiti ennast tuleb kah kusjuures kütta, soovitav on vahelduvvool,kuid ma olen alalisvooluga kah hea tulemuse saanud. Kui tahad kalukulaatori "kaheksaid" kasutada, siis pead arvestama, et igal segmendil on võe ühine, ehk siis võredele annad signaali (komparaatorid, vms,) ja kuna numbrite pulgad on grupiti koos, siis tuleb teha nii, et esimese kanali näitamisel antakse pinge ülemise rea kriipsudele ja teise kanali näitamisel alumise rea kriipsudele. Loomulikult tuleb vastavas taktis kommutteerida ka komparaatorisse sissetulevaid kanaleid.
          kui viitsid, tuhni kõik vanad radiod läbi, osades skeemid kah sees.
          tjah, natuke aru saamatuks jäi.
          aga pole hullu, loen veel paar korda läbi ja mõtlen mida lugesin.

          mulle jäi arusaamatuks:
          "...et esimese kanali näitamisel antakse pinge ülemise rea kriipsudele ja teise kanali näitamisel alumise rea kriipsudele. Loomulikult tuleb vastavas taktis kommutteerida ka komparaatorisse sissetulevaid kanaleid...".
          et kas paned selle kalkulaatori "Displey" püsti ja siis nagu tekitad ühtesid sinna? Vastavad taktis kommuteerida? :unsure:

          vfd&#39;st:
          annad katoodile nii +15 ja siis kütteniidile -10 (alalisvoolu?) ? kas umbes nii, või piisab et kütteniidile 0v ja katoodile siis vastavalt +20-30v alalisvoolu?
          palju vfd voolu ka tarbib?
          http://www.alldatasheet.com/

          Comment

          Working...
          X