Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Puidupõleti kohta küsimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Puidupõleti kohta küsimus

Tänan kõiki kaasamõtlejaid.
    Mul on väga hea meel, et siinses foorumis ei puutunud kokku "ilkujatega", kes kipuvad teisi maha tegema ja kommenteerivad pahatahtlikult.
    Kokkuvõttes sain väga palju ideid!
    Tänan D.D.D. , kristjan83 , Svago , ppv - kes soovitasid vaadata valmisaparaat. Jäängi hetkel selle juurde.
    Muidugi tänu ka Shele , RLaa , radiotehnika35 , tehnoloog , Starfish - kes tõid välja põhjaliku selgituse. Neid lugedes sain aru, et minu füüsikateadmised on ikka väga algelised ja taibukusest jääb kõvasti puudu (ma muidugi ei taha väita, et põhjuseks on see, et olen naissoost või see, et kooliaeg on kaugele ajalukku jäänud).
    Vabandan, kui kellegi kahe silma vahele jätsin. Usaldan teid kõiki ja uute "ideede" puhul kindlasti vajan teie nõuandeid.
    Kaunist kevadeootust!

Comment

Pyrography Machine

Get the best deals for Pyrography Machine at eBay.com. We have a great online selection at the lowest prices with Fast & Free shipping on many items!

Comment

Osta.ee-s on nõukogude aegseid tööstuslikke liikunud. Olen paarile tuttavale neid ostnud, kasutajad on rahul. Kaasaegsed ei lähe piisavalt kuumaks ja ei rahuldanud neid. Hetkelgi üks:

Comment

Working...
        X