niheke probleem et olex 2 asja vaja :kuda hästi lihtsalt-odavalt 2 kanaline stereo signaal 1 kanaliseks teha & 2 probleem kuda lihtsalt ja ODAVALT 0-12 voldise pingega 220-ne pinge ~~110-~~220 pingeks teha :unsure:
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
pinge
Collapse
X
-
no näed ma sain ühe värvimusa aga mulle 2 asja ei meeldi seal on L ja R koos <_< ja teine asi lambid on 13.5 volti aga tahaks midagi rammusamat panna muidu saaks releedega aga seal on lihtsalt väi ei ole pinget aga ma tahaks et väljund oleks SUJUVALT umbes 0/110-220 voltiTransistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment
-
Lampide asemele optronid MOC3020: koib 1 läbi2,2k +toitesse ja koib 2 lambi asemele. Optroni väljundiga (4,6) juhid sümistori (KU208 - vene; TIC226 - lääne). 180 oomi takisti juhtelektroodi ette. Lülitusskeemi leiad sama AK värvimusa jooniselt. Samas ka kanalite kokku miximine.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Toide on nt. +5V, siis käib ette veel takisti 270 oomi.
Vasak skeemijupp liiab stereokanalid kokku monoks! Ühest stereost 2-e tegemiseks piisab lihtsalt juhtmete jootmisest!?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment