Kas 500W mootorile võib pannaka 50Ah aku?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Muruniiduki aku
Collapse
X
-
Vs: Muruniiduki aku
Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitustVõid ikka, aga mis pingel. See aku ei anna küll tunni jooksul 50A. Tee olla selgeks vool, pinge ja võimsus. Muodu ei saa keegi aru.
Rohkem infot ei leia kuskilt.
Comment
-
Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
..great for small mowing like 20 minutes worth.
And not for very long thick grass. If long and thick cut on highest setting first then cut again on lower setting.
Elektriliste muruniidukite hingeelu ei tea, kuid kui mootor 1Kwh ja aku 24v 10Ah, siis aku ilmselgelt vähevõimekas, oomi seaduse puhul vaid 240W.Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Comment
-
Pead katsuma kui kuumaks mootor töötades läheb.
Osad mootorid on tuunitud ja töö/puhkeaja suhe on normeeritud. Teinekord on selleks väiksema mahutavusega aku, et tööaeg oleks lühem ja suurema mahutavusega ei olegi lubatud kasutada.
Mul on akuga hekitrimmer ja see töötab ka 20min, siis on aku tühi. Laetakse täis 45 minutiga. Rohkem nagu mänguasi, aga see-eest on hästi kerge
Comment
-
Akupakis on kaks 10Ah geelakut. Üks akudest on lahjaks jäänud. 24V pinge juures töötab korralik akupakk 30-40 minutit. Raske on ettekujutada 2x50Ah akusid selle niiduki peal.
Kaal tõuseb 18-20 kg? Lihtsam variant on minna akupoodi koos oma akupakiga ja lasta ära vahetada sisu. Annavad mingi garantiigi. Teine võimalus on Li-Ion elementidest koostada uus akupaki sisu, aga see on juba teine teema.päike, õhk ja ...
Comment
-
Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitustSama lingi kommentaaris kirjutatakse:
..great for small mowing like 20 minutes worth.
And not for very long thick grass. If long and thick cut on highest setting first then cut again on lower setting.
Elektriliste muruniidukite hingeelu ei tea, kuid kui mootor 1Kwh ja aku 24v 10Ah, siis aku ilmselgelt vähevõimekas, oomi seaduse puhul vaid 240W.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitustVeits ühikuid korrigeerida siis 24Vx10Ah on 0.24kWh akut mis ilma kadudeta käiaks 1kW koormust 0.24h ehk 14 minutit. 1kW/0.24kWh annab 4C koormusvoolu nii et 10 minutit ongi ootuspärane täiesti korras akuga.
Aga kuidas asja paremaks muuta? Milline aku (akud)?viimati muutis kasutaja kosmiks; 02 June 2019, 21:54.
Comment
-
Miks jamate lapsekingades elektriniidukite ja trimmeritega? Kui tahate kaalu ja müranormidest võitu, siis lihtsam oleks ära õppida käsivikati kasutamine. Muru niitmisesks sobib ka trummelniiduk.
Või kui elektri kasutamise tungiv soov on, siis 230V pinge olemasolu.
Mina aga paraku olen otsustanud lihtsalt võimsama mootoriga niiduki kasuks, ei pea piiripeal ähkiva mootoriga ringi hõõruma vaid kohe saab suurele heinale spartalikult peale lennata. Kui õige hea võimas trimmer, siis saab ka seal niisuguse kiirusega niita, et isegi jaheda ilmaga higi voolab. Ja poes vaatan kõigile müüjatele viltu vastu, kes püüavad võrri mootoriga muruniidukit pähe määrida. Ainus koht kus akuga niiduk on õigustatud, on robot muruniiduk, üks asi ilmselt hind teine asi oma aeg, kui ise ei saa ega jõua oma aia eest hoolitseda.
*täpsustuseks, kõik alla 4,5hp ja 51cm juures niidukid on võrrid. Kui muruniiduk sureb hooaja jooksul juba kolmandat korda välja, on miskit poes valimisega valesti läinud.Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust...
*täpsustuseks, kõik alla 4,5hp ja 51cm juures niidukid on võrrid. Kui muruniiduk sureb hooaja jooksul juba kolmandat korda välja, on miskit poes valimisega valesti läinud.-
Comment
-
Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust..
Mina aga paraku olen otsustanud lihtsalt võimsama mootoriga niiduki kasuks, ei pea piiripeal ähkiva mootoriga ringi hõõruma vaid kohe saab suurele heinale spartalikult peale lennata. Kui õige hea võimas trimmer, siis saab ka seal niisuguse kiirusega niita, et isegi jaheda ilmaga higi voolab. Ja poes vaatan kõigile müüjatele viltu vastu, kes püüavad võrri mootoriga muruniidukit pähe määrida. ...Kui on vaja neid tõsta/transportida/paigutada on suured asjad ka raskemad.
Mõtlesin siis et ostan seekord lisaks ka ühe väiksema, trimmeri. Ja üllatus oli suur kui selgus, et muidu väike ja kerge asi.. siis kütust õgib ikka nagu loom; aga.. tööd teeb ka.Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
Comment