Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Juhtus midagi helikaardiga?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Juhtus midagi helikaardiga?

    Probleem selles, et kui mul oli signaal lastud helikaardist subwooferi võimendisse ja natuke aega muusikat (natuke kõvemini) kuulasin, käis kõlaritest (arvuti kõlarid ja subwoofer) läbi mingi kõva pinin ja arvuti tegi iseenesest restardi. Arvuti taas käima minnes, enam helikaart ühesgi programmis ei mänginud. Vaatasin siis system toolsi alla ja sealt oli helikaart kadunud. Add new hardware alt seda uuesti lisades arvuti enam helikaarti ära ei tundnud. Arvasin, et mingi Windowsi viga, aga sama probleem oli ka linuxi all. Niiet arvan, et helikaart kärssas kuidagi üles. Kuigi ma ei saa aru kuidas saab helikaardist signaali võtmine selle läbi kärsatada? See üldiselt suht müstika minu jaoks. Helikaardiks on c-media integreeritud kaart. Võibolla vale topicu all see teema, aga ei osanud mujale panna.
    Muusikahull!

    #2
    Võibolla see wooferi võim on harjunud tarbima natuke rohkem voolu kui helikaart on harjunud välja kannatama vms
    Kui kuidagimoodi enam ei saa siis vaata manuali.

    Comment


      #3
      Kaardilvõis ka juhuslikult sel hetkel aeg ümber saada kuid viga võis põhjustada ka toitepingete ebaühtlus. Mõtlen seda et võim ja PC oleks pidanud olema ühise maajuhtmega koos (korpusest korpusesse).
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

      Comment


        #4
        Vot see probleem võis küll olla, kuna mul olid võim ja arvuti eraldi juhtmete (pistikute) taga, kuigi ühes toas. Aga siiski olen kuulnud jah, et pingete erinevus võib midagi läbi põletada. Õnneks helikaardid on odavad, hea et võimendi läbi ei läinud. h34r:
        Muusikahull!

        Comment

        Working...
        X