Ise tuleks nagu hea meelega, kõik väljapakutud teemad tundusid väga huvitavad, aga jah 300kr... ise olen alles õpilane ja enne kooli läheb seda raha mujal rohkem tarvis... ma isiklikult soovitaksin õpilasele poole hinnaga teha, sest need ongi põhilised huvilised ma arvan..
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Tevalo Elektroonikahuviliste Kokkutulek 04
Collapse
X
-
Originally posted by -8o-@Jul 26 2004, 16:52
Ise tuleks nagu hea meelega, kõik väljapakutud teemad tundusid väga huvitavad, aga jah 300kr... ise olen alles õpilane ja enne kooli läheb seda raha mujal rohkem tarvis... ma isiklikult soovitaksin õpilasele poole hinnaga teha, sest need ongi põhilised huvilised ma arvan..
Comment
-
Originally posted by -8o-@Jul 26 2004, 18:52
antud kokkutulek ei ole rahalist kasumit tootev üritus. osavõtutasu on tehtud nii minimaalseks, kui võimalik, et osalemine oleks taskukohane ka nooremale rahvale.
sellegipoolest ei jätku ainult osalemismaksust korjatud rahast ruumi rendiks, söögiks-joogiks, võistluste auhindadeks jpm, rääkimata särkidest.
sellise tasemega üritus on võimalik ainult tänu sellele, et Tevalo otsustas kokkutulekut oma rahaga toetada ja tasub osa kulusid.
seega "tasuta" ja "poole hinnaga" õpilased, muidu lapsed, koerad jt. "allameetrimehed" saaksid kokkutulekule tulla ainult teiste osalejate arvel, mis oleks veelgi nõudnud osavõtutasu tõstmist. korraldajad leiavad, et see oleks raha maksnud osalejate suhtes ebaõiglane.GSM: 5039624
Comment
-
klikkija gammaversioon: http://www.dcc.ttu.ee/martin/vaja/klikkija.exe
parandatud pisiputukad(samas ka juurde tehtud)
lisatud edetabel koos salvestusvõimalusegaElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by DoS@Jul 27 2004, 19:30
sain 458 (nii nagu hiirt tavaliselt käes hoian)
ei tea kas mul oleks perspektiivi?
Edetabel peaks võimaldama 100 kirjetElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Väntamisvõistustest: juhul kui ma seda induktorit üles ei leia (homme hakkan tuhnima) on mul plaan B -
võtta mootor ja seda käsidrelliga ringi ajada - nii umbes 10 V saab kätte ja ledi põlema ,kuigi see on kahvatu asendus aga sportlikkust peaks siiski pakkuma.
samas küsimus : Ega kellelgi veneaegset MEGERIT pole - seal peaks samasugune vändavolli (induktor) sees olema - laename sealt seest.
Samuti kasutati sellist asja mingis sidetestseadmetes (et väntad ja ülelöögikaitsmed hakkavad üle lööma)
Martin@ mõtleb igaks juhuks varuvariante välja.....Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Trelli/mootori pinget saaks ka arvutiga mõõta: Pico A/D muundi porti ja sarnane proge nagu Martinj-l kirjutada!- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Postitatud: Jul 21 2004, 20:46
Kui huvi on, võin võtta GSM-kontrolleri
--
martin, sa oled päris hea mänguga hakkama saanud, täitsa ägesh! Tegijad kindlalt juba trennivad/harjutavad et võistlusel hästi esineda..
Comment
-
Originally posted by felch@Jul 27 2004, 23:01
Trelli/mootori pinget saaks ka arvutiga mõõta: Pico A/D muundi porti ja sarnane proge nagu Martinj-l kirjutada!
samas, klassikaline suur osutimõõteriist peaks ikka ka olema.
tehnikast veel: üritusele oleks vaja suuremat sorti kõlareid. kes toob?
audiofoorumis oli ju mitmeid tegijaid - hea võimalus endale reklaami teha ja oma kõlareid demonstreerida. vajadusel saab transpordiga aidata.
kõlareid hinnatakse kõrvuti teiste omatehtud asjadega ja lootus on mõni korralik auhind võita.
isetehtud asjadega tulijad paluks eelnevalt endast märku anda e-mailile: kokkutulek [at] vtl . ee, et kokku leppida mida ja kui palju vaja on (lauapind, pistikupesad) ning kui palju peaks varem kohale tulema setupiks.GSM: 5039624
Comment
Comment