Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Soovitus 3,5mm audiopesa ostjale

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitus 3,5mm audiopesa ostjale

Soovitan tõsiselt hoiduda odavatest 3,5 mm audiopistikupesadest.Stereo.
    Olin ise hiljuti nendega hädas:
    Kõigepealt ostsin 4 torukujulist pesa JC114 http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...47#!220-247
    Pistiku lõpunilükkamisel lühistuvad parem ja vasak kanal.
    Samas on nendel pesadel tihtipeale mutter liiga suur,nii et on võimatu pesa paneelile kinni keerata.
    Samal lehel olev JC 115 on juba parem.Vähemalt ühenduse poolest.
    Paneeli külge keerates aga õnnestus minul igatahes kahel pesal keermega toruke,kuhu pistik sisse läheb,pistiku küljest välja keerata.Kusjuures ilma mingi vägistamiseta.
    Juhtmeklemmid tuli ka muidugi mõlematel pesadel kõigepealt korralikult ära tinutada.Jootekolb oli 320 C' , heal juhul sekund kulus tinutamiseks,nii et üle seal küll midagi ei kuumenenud.

Tasuks kohe osta selline http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...-700-88&lng=est pesa.
    Kontakt korralik ,mutter ka,tina võtab ka ilma jonnimata külge.
    Hind ka korralik

Rahaliselt: 4X9.- + 4X 10.- = 76.-
    Kvaliteetseid pesasid ostaks kohe 10 tk,saab alet
    4 pesa hind siis 4X21.20 = 84.80
    Omavahel öeldes,mõnest poest saab neid paremat sorti pesi ehk veel odavamalt.

Kogu eelnev jutt ei taha olla sugugi olle Tevalo maha tegemine ega kiidulaul teistele poodidele.Kaugel sellest.(Kusjuures ei ostnud kõiki pesi sugugi Tevalost - lingid on ainult illustratsiooniks.)
    Lihtsalt sõbralik soovitus inimestele,kel raha raisata pole.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Yldiselt on see 3,5 mm audio pistik yldse saadanst. Juba tema põhimõtte on haige. RCA on ikka üle prahi.

Comment

Täitsa nõus.

Ehitan parajasti 5 kanaliga võimendit,millest tahan ka subaka otsa läbi vedada.
      Plaanisin võimu teha võimalikult väikese ja sellise koguse RCA-de ja kõigi kõlaripistikutega näeks võim välja nagu siil Arvestasin ka võimalust võimu vajadusel hõlpsalt mingi teise heliallika järgi ühendada(peale arvuti).Siis ei jäänud lihtsalt muud valikut.
      Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
      Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Tee suurem kast ja kasuta XLR-i

Comment

Working...
        X