Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Videoprojektori service manual

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Videoprojektori service manual

Äkki kellelgi on Philips Proscreen 4600 service manuali? Reedel suutis keegi piider 230V/110V lüliti ümber lülida ja nüüd on üks väljakas ribadeks toiteplokis. Tahaks selle tüüpi teada saada. Kui tõenäoline on, et seal veel midagi peale selle transi otsad andis?
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Et ikkagi keegi suutis asja nii tööle panna. Ei saa enam kaheks minutikski midagi tähelepanuta jätta...

Comment

Leidsin seest pooliku tüki sellest väljalennanud tükist, seal on kirjas ...151F. Punktide asemel oleks midagi muud vaja. Tevalo otsimootor leidis päringu 151F peale BT151F/800R F-TÜR 800V 9A (BT151F/800R-PH) Kood: 310-429. Kas võib tegu olla sellega? Üks jalg läheb tal TOP202YAI, teine trafo ja kolmas SMD elementide peale.

Sober: jah, järgmine kord oleme targemad. Annaks labidaga, kui teada saaks, kes näppis.

Comment

Enamasti läheb sellisel juhul kogu primaarpoole elektroonika, TOP202 ilmselt ja kontrolli ka takistid üle!
        BT151 on ju türistor, skeemis on minu arvates vaja väljatransistori. Püüa selle osa skeem maha joonistada (kui manuali ei leia), siis saab oletada. TOP kivi sisaldab ka oma võimast väljakat, seega tekib küsimus, kuhu too..151 ikka ühendatud oli. Äkki oli võrgupinge automaatlüliti, siis sobiks küll türistor.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Felch, äkki oleksid nõus asjale pilgu peale viskama? Oleks väga vaja asi homseks tööle saada. Saaks linnas kokku kuskil?

Comment

Umbes selline skeemiosa on seal: www.hot.ee/djmadis/skeem.jpg

Ajasin jalgade tähistused sassi, ilmselt ikkagi tegu selle türistoriga, ära lennanud tüki pealt paistab veel alumine rida ...00R, ilmselt siis 800R datasheet http://my.semiconductors.com/acrobat/datas...1F_SERIES_3.pdf

Comment

Vaadata võib aga on sul asendusjupid olemas? Mul paraku pole ja poed on kinni.
              Ilmselt on läbi TOPXX, too türistor vist kah jne.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

TOP202: http://www.gaw.ru/html.cgi/doc/power_integr/switch.htm

Comment

Oi plinder on jah täna kinni poed, aga teeks nii, et ma homme hommikul lähen ostan need 2 juppi ära ja vbl veel mõned, mis ma suudan katkistena tuvastada ja kuna homsest kool hakkab, olen ma Tipis. Arvatavasti sa ka? Et kui sul aega ja viitsimist ja õlleisu on, siis ma võtaks selle krempli kaasa...

Comment

AStu aga läbi, 2. korpus tuba 114. Peale ühte, sest hommukul olen mujal.

Comment

Kes jõudis lugeda kirja lühises mähistest, siis asi ei olnud selles. Leidsin lõpuks ka selle agrebuudi kaitsme. Läbi oli. Vana kaitse oli vist 4A (tähistus T4H250V). Asemele panin 2A, oli käepärast. Hetkel ühendatud ainult toiteplokk, niikui sisse lülitasin, lendas kaitse. Kaevan nüüd edasi.

madis@raporteerib

Comment

Lamp oli ka tagant ära ja...sild sai ikke õiget pidi plaat?
                        2A jääb ilmselt väheks nii või naa, kondede laadumisvool ka suurem, ehk sellest põles läbi.

Comment

Nii, asi töötab. Oli jah liiga väike kaitse, lähemal vaatlusel selgus, et isegi varukaitse oli kaasa pandud. Suur tänu, felch, kui kunagi foorumi kokkutulek tuleb, siis sinu õlled on minu poolt!

Comment

Nuu siis on hea!
                            Muidex, foorumi kokkutuleku ideed juba kaaluti. Peaks vist veel ootama kuni mätas kuivax saab ja kooreüraskid nagistama hakkavad...

Comment

Working...
                            X