Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mikroskeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

win xp on üldse nõme, ei lase portidele nii lihtsalt ligi nagu näiteks vana hää (minu jaoks) win98, ei mingit problat. ise olen ka pascalis ja basicus teinud imelihtsa progra ja pannud neid helendama sääl

Comment

No mul 98se'ga töötas see plugin nagu õlitatuld...Äkki sul tahab neid mingeid pordite nö "drivereid" (vale sõna küll, aga ....) Visual Basicu jaoks??? Mul just JaLCD'ga jammimine käsil ja minu masinas neid jalaga segada....

Comment

mul sama jama XP-ga kohe block peal :angry:

Comment

nojah, win98-ga ta töötabki nagu õlitatult kuid XP-ga jamab et veic kurb

Comment

Kui WinXp Home, siis on kindlalt teil jamad.
            Kui üldse XP -d tahate kasutada, siis unustage Home...

Comment

aga mingi võimalus peab ju olema kuidas saada midagi taolist tööle nagu see plugin on

Comment

näiteks.....kuda nüüd öelda..format c:

Comment

Njaa format C ja reinstall on raudselt abx, kuid mingi soft on ka olemas millega seda saab fixida...or smth...ise seda ei saand funksima, ja pole aega olnd et korralikku otsida...

Comment

jap mul ka WIN98SE ei mingit probleemi

Comment

Tegelt ma ka mõtlesin, et normaalsem OP peale. Endal on ka Win98SE

Comment

WinNT peal opsüssidel(NT, 2k, XP) on kasutaja rakendustel vahel HAL (hardware abstraction layer), st programm suhtleb tema jaoks tehtud virtuaalse masinaga ja siis opsüs suhtleb edasi reaalse masinaga. Seepärast on riistvara portidele nagu näiteks &H378 (LPT1) ligipääs otse võimatu. Tegelt peaks asi käima nii, et pordil on oma vastav draiver ja prog suhtleb draiveriga. LPT kahjuks draiverit ei oma, temaga suhtlevad printeridraiverid. Lahenduseks on vastav soft vahele panna, mis siis tegeleb selle läbi HAL'i tõlkimisega.
                        Ise olen kasutanud proget UserPort, sellega määrad, et tahad &H378 näiteks lahti teha ja siis tema kaudu käib liiklus nagu vanasti dosi ajal.
                        http://www.littlesounddj.com/awkiawk...x.cgi/UserPort

Comment

Digital, ei saand userporti tööle, ikka viskas sama errori 378-378 oli imo see aadress mille ma sinna pidin panema

Comment

Kas lpt1 pole mitte 0378-037A??

Comment

Oleneb mis porti sa kasutad... Kui saadad &h378 peale, siis ei ole vaja kuni 37a lahti teha, samas jah lpt'l on veel juhtport ka. Ise igatahes sain kunagi selle userport'i abiga asja tööle. Piisas talle sinna nimekirja aadressite panekust ja start vajutusest ja asi lasigi ligi. Testimiseks võid ju kuskilt qbasicu hankida ja sellega testida, see on võimalikult low-level asi ja siis saad kindel olla, et viga ikka userport'is on. Proovi qbasicus kirjutada sinna immediate aknasse(ekr alumine pool) out &h378,1 jne, peale enteri vajutust rakendatakse seal käsk ära ja saad niimoodi sammhaaval testida.

Comment

digital, viicid vaata seda pluginat ja ole hea ytle mis range peal ta töötab...

Comment

Working...
                                X