Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tevalo jutukas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tevalo jutukas

[glow=red,10,110]Meeldetuletus: meil on tehtud mitteametlik Tevalo jutukas.[/glow]
    mIRC 'i või millegi taolisega saab sinna:
    IRC server:irc.online.ee
    port:6667
    channel:#Tevalo

Kes javaga see mingu http://www.hot.ee/tevalo

Jututoa eeliseks ongi see, et seal saab kohe probleemile lahendust otsida.
    transistor[ätt]starline[punkt]ee

Eile käisin seal just abi otsimas, oli umbes 8 inimest ja keegi ei vastanud midagi > Mis mõttet sellel on?

Comment

Ma ka paar korda huvi pärast seal käind...oli paar-kolm inimest sees, kuid täielik vaikus...kui kellegagi üldse rääkida sai, sis ainult iseendaga. :-/

Comment

see oleneb ajast. Mina olen küll mõnel korral pikalt vestelnud.
        Alguse asi ka, küll ta areneb!
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Nu loodame et areneb jah. 8)
          Üritan sis ise ka vahepial läbi astuda sealt. :P

Comment

Ega muidu sinna jutupuhujaid tõesti tule, kui ise ei tule
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ja jah ma olen kah käinud selline tunne,et vaikus enne tormi,Kuid torm on seal vict p6ris tihti.felch sa võiksid ise kah sees olla siis olex hea kysida.Võix selle jutuka teha populaarsex,et kes foorumis midagi teada tahab saada või kes arvab,et tal on tarkust niipalju,et jagada seda ka teistele,võix tulla jutukasse.RAFFAS KÕIK JUTUKASSE!!! ;D
              Mehed Punk On Elu!

Comment

Ma ikka leelotan seal vahete-vahel. Aga alati pole paraku aega Ex ma püüa tihedamini seal aega veeta.

Comment

Ise ka seal mitu korda käinud aga mõnikord valitseb seal täielik vaikus...Nii et rahvas tulge jutukasse ka ikka vahepeal

Comment

Vaikuse tõrjumiseks me selle kuulutuse ju üles panime.
                    Kui kõik mõtlevad, et selle pärast ei lähe, et kedagi seal pole, siis teised mõtlevad samuti nii ja ongi vaikus.
                    Kui kedagi pole võib ju natuke oodata, inimesi ei saa ju teised mõtlevad ka, et kedagi pole ja lähevad ära.
                    Vastamine seal on ainult vabatahtlik, ja tihtipeale on jututoas oliad eemal.

PS. Keegi ei pea mind kuulama
                    transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

pole mõtet nuriseda, ega eesti elektroonikuid täis pole, et seal koguaeg 30-40 liiget peaks sees olema. kui 5 inimest kohal on siis juba piisab. lihtsalt eesti nii väike, ei tasu ju kohe asja maha matta vaid loota et läheb paremaks ja kui ei lähegi siis pole ka hullu midagi, ma arvan, etr paljud juba sealt abi saanud.

PS: ei tasu nüüd kohe loota, et tuled sinna ja kohe saad probleemile lahenduse, paraku eesti nii väike riik, et korraga pole lihtsalt niipalju rahvast online kui mõnes muus vabaaja jutukas

loodame, et tuleb rohkem

Comment

Just ! Ja Tevalo jutukas pole Delfi. Minu arvates on see positiivne nähtus!

Comment

;D...ei noh kui seal sees on mingi viis inimest siis on kah nii,et sa vastust ei saa keegi ei r66gigi minuga,lampi omaette sial istuvad ;Dirwwwww,aga jah loodame
                          Mehed Punk On Elu!

Comment

>KRT KYLL,l6ksin jutukasse sisse ja kysisin ja kohe viskas mind wälja kas see random on mingi j6mmi kanda we,mix ta ylbitseb seal niipalju võix arbuusid kaenlaalt wälja võtta ja oks kokku panna ???
                            KAS NED JUTUKA TEGIJAD SAAVAD INIMESI LAMPI WÄLJA WISATA???
                            Mehed Punk On Elu!

Comment

Lampi nad küll nüüd sind välja ei vista..Tavaliselt visatakse siis kui oled mingi sigadusega hakkama saanud!!!

Comment

Working...
                              X