Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Nimelt sattusid lammutamise käigus minu kätte selline diood KD2008 ja türistori sarnane TL2-160-9-432-1,39-U2
Kui keegi teab nende detailide andmeid siis andku aga tulla
Et nagu on olemas diood kd208 aga kd2008 sellist mina ei leidnud ja oma targast Abo raamatust ei leidnud ka sellist asja nagu tl2-160-9-432-1,39-u2 <_<
TЛ2-160-9 ongi türistor 160A max, 900V max. Korpus on anoodiks. Järgnevate numbrite tähendus minu raamatust, kus 7 lehekülge sellise kohta teksti ja graafikuid, polegi üheselt ja arusaadavalt välja lugeda.
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Täpselt ei mäleta aga mingist Start seeriast.Sai kunagi remonditud.Fre äkki vaatad sealt raamatust järgi palju võimu ja palju volti taluvad T171-320-14-2 türistorid.Mul neid kaks tükki varuks.
Sain sotti ka selle -432- kohta, need on ajalised (kiiruse) parameetrid, vastavast tabelist saab siis need andmed kätte. Kui need türistorid pärinevad nimetatud seadmest, võivad olla isegi Tallinnas ESTELis toodetud...
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment