niisiis kuivõrd ei ole õnnestunud osta kuskilt vanat veneaegset lampvõimendit kust välja kruvida lõputrafo ja muud vajalikud vidinad (kas see üldse hea mõte oligi) siis otsustasin ise midagi kokku aretada aga nüüd uus probleem kust saada sobiv lõputrafo v kas keegi üldse on võimeline välja arvutama ja valmis kerima selle.Võimendi mille skeem mul on on igati sobiv olen ise reaalselt seda proovinud ja ei tahaks ka mingi muu skeemiga asendada ega seda ära ratsida.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
lõpu trafo
Collapse
X
-
Räägi natuke lähemalt oma Bassmani projektist...
Kust toitetrafo võtsid?
Mis valjukad taha lähevad?
Šassii?
Kui veel ehitama pole hakanud, siis hoiatan, et ega see eriti lihtne olema saa ka. Ma ise ajasin Champi taga ja asi lõppes sellega, et lõin mingi hetk peale esialgse käkardi valmimist käega, kuna projekt kippus üle pea kasvama...
Aga muidu peaksin veidi tuulama, siis leiaks ehk originaaltrafo parameetridki üles...Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu
Comment
-
ei ole veel hakanud ehitama kuid tundub et toite trafoga ei ole nii keerulised lood kui lõputrafoga neid on võimalik lasta kerida mida iganes. Ma ise veits kardan ka kuid tänapäeval ei tohiks olla küll midagi ületamatut.Kunagi olen mingeid väiksemaid lamp võime kokku käkerdanud ja on mängima ka hakanud ehk siiski õnnestub kuidagi seegi kord. Sellel bassmanil on võimsust 50W kuid trafo on 100W kas siis lihtsalt neli lampi lõppu ja asi korras?
Comment
-
Njah, Bassman kasutas olenevalt mudelist 4x10" või 4x12" konfiguratsiooni. Valjukad olid Jenseni alnicod. Eminence peaks minuteada olema keraamilise magnetiga, mis märksa kiledama häälega. Muidu iseenesest papid suht hea valik. Aga loota ei tasu, et see projekt ka vana head tviidseeria Fendri häält tegema hakkab. Bassmani pole kuulnud, kuid '57 Deluxe laulis küll vägagi südantlõhestavalt kauni häälega.
+Vaata PM.Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu
Comment
-
On küll liikvel...
Ainult hind on u. 2x kõrgem kui keraamiliste magnetitega isenditel...
Ja 2x10 ei anna ikkagi seda nelja papi efekti välja + ega kast väga palju väiksem tulegi, sest arvesta, et parema kõla huvides läheksid papid diagonaali. Ainus asi, mis positiivsem on on hind...Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu
Comment
-
kui sul on komplektne y100 siis mida seal enam leiutada on, sealt saad ju ka jõutrafo ja lambid asenda EL-34´. tunduvalt paremad kui 6P3 ja lõpu trafo tuleb vist tõesti osaliselt ümberkerida. vaata vene saitidelt, kuid on ka mujal kuidas on mähiste paigutus ma tõesti ei mäleta kas see trafo oli keritud sektsioneeritult või ei kuid enne kui hakkad kerima uuri hoolikalt äkki on lihtsalt ümberühendamise võimalus olemas. põõra tähelepanu ka sekundaar mähiste traadi läbimõõdule.
Comment
Comment