Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vajan abi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vajan abi

Kas keegi oskaks sellise asja kokku panna ja palju see maksma läheb http://jaichi.virtualave.net/spdy1684-e.htm Või oskab keegi midagi sarnast aga lihtsamat pakkuda. Vaja mudel autole kiirureguleerijat.

Kiiruse regulaatoreid on müüa erinevate mudelautode poes. Ise tegemine võib minna keeruliseks ja ka kallimaks. Nii et soovitan osta mudelite poest.http://www.hot.ee/mudelsport/Info.htm
    Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Miks see siis n´ii raske peaks olema? Kindlasti saab ise kokku panna!
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ma ei ütelnudki, et ei saa. Kui sa ainult kõik jupid leiad, ja see kivike võib sul kallimaks minna kui muidu valmis asja saad. Kui jupid kokku saad võin selle muidugi ka valmis teha.
        Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

uurisin väheke asja ja see kivi maksab mingi 100 eeki kandis. Valmis sellised on 1500 raha. Kõik jupid kokku peaks olema 500 raha kanti.

Comment

...ja sellise plaadi joonistab käsitsi valmis küll! Kivi saadavus on minu arust see suurim takistus.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kuna ise sõidan Eesti tasemel automudeliga (Ei taha hoobelda, kuid korra ikkagi noorte meister olnud) siis võin julgelt väita et mõistlike tegevuste hulka see ei kuulu. Arvestada tuleb ka suurte vooludega (peak vool kohati 160A, keskmiselt 30A vool).

Kui väga häda käes, siis võin sulle ühe vana müüa, puudub pidur ja tagurpidikäik (võistlemiseks enivei keelatud)
              You\'r truly beaten when u give up!

Comment

See kõik on õige aga iseehitamise rõõm on ka midagi väärt! Mina küll prooviksin. Vahest põletaksin mõned transid läbi jne (ja ega ma neid vähe põletanud ole, kõik lohakusest ) aga see annab kogemusi. Ainult minu arvamus muidugi, ärge pahandage!

Comment

Mis siin pahandada... lihtsalt see isetegemise rõõm osutub rahakotile raskeks, selle raha eest saab tasemel tehase tüki. A kui oskusi on, siis lase käia, 40A on zipz vähe autole (et mitte segadust tekitada, siis mainin ära, et ma räägin koguaeg võistlusautodest).

BTW: Kui kellelgi on huvi automudelismi vastu, siis [url]http://www.kullo.ee/mudelismifoorum/url] abix.
                  You\'r truly beaten when u give up!

Comment

Tänan infi eest. Mure lihtsalt selles, et mingit erilist proffi asja ei olegi vaja aga kasutasin mingit reostaadi(vist) sarnast jurakat ja põhi voolu võttis see jurakas endasse (kuumaks läks). Oleks vaja midagi, mis ise poolt voolu ära ei tarvitaks. Need niisugused skeemiga asjad ei pidand ise eriti voolu võtma. Võistlema autoga ei kavatse veel niipea minna, rohkem nagu mänguasi.

Comment

RandoM: Kas Kullos on ka helikopteri mudelid müügil? Mõtlen odavamaid. Tipis näitusel nad arvasid, et peaks varsti tulema, sellest nüüd palju vett merre voolanud...

Comment

Working...
                      X