Kuulge inimesed, kas keegi müüb 5mm kuni 1cm paksust akrüüli?No juskilt ei saa... :-[ Ja mul on 4 mm-ne ja sinna on ikka väga mõnus 3mm puuriga puurida :-/...Thax teha Glowpadi:http://lafuma.dyn.ee/glowpad.htm
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kas keegi müüb akrüüli?
Collapse
X
-
Kas tõesti ainult neljast dioodist piisab, et kõik klaasi ääred valgustada. Sellele võiks panna iseenesest ka mingit muud värvi dioodid või segamini olex põnevam. Minu arust sobiks siia ka mingi relee nende vilkumapanekuks või teha üldse jooksvad tuled. Kas keegi teab kuidas teha jooksvaid tulesid ???Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem
Comment
-
Jooksvaid tulesid saab lihtsamalt ka. Siin oli 1 teema HDD tule kohta: LED'id monteeriti ringi kujuliselt klaveri külge ja nii nad siis tiirutasid seal. Samast skeemist jätta optron ja sellega seotud ahelad ära ja ongi asi valmis.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
mõtlesin et kui see projekt õnnestub(laupääval hakkan pleksi puurima), siis võiks teha nii et võtaks hiirelt põhja ära ja teex uue põhja pleksist ja panex sinna ka ledid sisse,nii, et põhi helendax ;D.probleem on selles et mul pole sensoriga hiirt ja selle palliga jamamine on väga mittelõbus.nii et küsingi teie arvamust:kas see on liiga raske projekt või mitte?
Comment
-
Selle jooksvate tulede teema aadress: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1041117324
Hiire jutust ei saanud aru - paned tavalisele munaga hiirele uue põhja ja LED'id sisse? Aga neile jääb vist voolu väheks, pordist saab kuskil 10..20mA ja hiir võtab ka umbes 10mA. Proovi igax juhux enne saagima hakkamist järele.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment