Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IR ajalugeja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

IR ajalugeja

Tere,

Käsil huvitav projekt IR saatjast ja vastuvõtjast. Kuna "saatja" on tegelikult miski keytronicku (?) IR klaver ja ta on suht kobakas oleks vaja ta kompaktsemaks saada. Noh, esimene õte on haamriga, kuid ta võiks pärast töödata ka. Asi peaks olema umbes 3x3x1 cm mõõtkavas (no võib suurem ka olla). Niiet ma tahaks teada, kas on lihtsam (odavam) lasta kuskil Tevalos või mujal asi kompaktsemaks teha, või siis uus saatja? Saatja peab olema võimaline tegema minu vastuvõtjale (klaveri oma) selgeks et vajutati nuppu F1 (näiteks. Vastuvõtja annab signaali edasi läpparisse (läbi klaveri pordi) ja arvuti töötleb siis saadud inffi. Mis andmeid on vaja selleks, et teha uus saatja? Siin klaveri peal on üks kvarts, kuid ainult sellest ei tohiks vist aidata, kas seal on mingi spets koodid ja värgid?

Põhiküsimus: Kas keegi oleks nõus tasu eest tegema kaks IR saatjat? Mis oleks võimalised arvurisse edastama nuppude F1, F2 ja F3 signaale (nii, et ise saaks neid käsitsi ümber lülitada). Ja kui palju selline asi maksma läheks? Omaltpoolt annan muidugi vastuvõtja (et testida) ja vajadusel klaviatuuri. Kui keegi on nõus mõõduka tasu eest tegema, siis saatke palun email aadressile randomere@hot.ee. Kui võimalik võiks mailis ka ära märkida, mis asi maksma läheks.

Tänan,
    Rando Mere
    You\'r truly beaten when u give up!

Kas muidu Tevalos tehakse tasu eest asju valmis?

Comment

Kas sa laseb oma klaverist "aktiivse" osa välja võtta? Sellisel juhul piirduks asi uue montaaži tegemisega. Või sain valesti aru?
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Uuuh, sul tuli nüüd väike näpukas sisse, ei saanud lausest päris aru. Kui sa tahtsid teada, kas mina lasen, siis otse loomulikult.

Comment

Working...
        X