Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

dioodide tinutamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas see makettplaat on see sama mis on kasutatud sellel lingil?seal skeemi all, kus on valmis asi ???

Comment

Milles siis kala oli ?
      Ausalt öeldes, ei tea, kolviga tinutamas ei käinud ja eriti tugevalt näppida ka ei saanud, vbl tahtis sisse töötamist aga arvan, et ju ta kuskilt halvasti ühendust sai või olid mingid jalad maaga ühenduses.

to: Legolas
      Eks see ole jah makettplaat, aga see on selline kus pole mingeid radu, lihtsam oleks vbl kui oleks ikka radadega plaat, siis saaks lihtsamalt, lõikad mittevajalikud rajad läbi.

Comment

a kui palju need kivid 4017 ja 555 v6iks maksta??

Comment

Näe, leidsin arve üles kus kõik kirjas mis ja kui palju maksis. Mina kasutasin niisuguseid asju (Tevalost):
          4017 DIL16 ~ 13.50
          Ne555N ~ 9.-
          CNY17-4 5k3V ~ 10.-
          LED-id 10 tk ~ 20.-
          lisaks 3 takistit kokku ~ 2.50

Head ehitamist, kui küsimusi on siis küsi julgesti äkki oskan vastata, sest ise ka algaja ja selle tee läbinud

Comment

tuli veel üks probleem....nagu see minu mittereguleeritav kolb ja kivid hästi kokku ei sobi

Comment

Ei usu, et sa oma kolviga need kivid maha suudad tappa, harjuta enne mingite juhtmete või jumal teab mille jootmist, et teaksid, kuidas asi käib ja läheb kõik ludinal. Kasutan ise ka täiesti tavalist 15W kolbi, ei ole veel õnnestunud midagi maha põletada...
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

ei jootmist olen harjutanud....mõtlesin et äkki ikka põletab ära....tna ostsin tevalost kivid, kondeka, takistid, a makettplaat tuleb esmap ;D

Comment

m6tlesin kunagi kah sellise asja tegemisele, kuid siis j2i asi viitsimise ja varustuse puudumise taha seisma..

mul siin mingi vene p2ritolu suht suur jootekolb, tavalised juhtmed ja asjad saab tehtud, kuid kividele j22b ehk pisut suureks :/

Comment

kas siis tõesti saab kohe tavalise temp regulaatorita kolbiga tinutada neid kive... :-/ei tea...ah ostan neile kividele pesad juurde ja mured murtud

Comment

Selline küsimus et mida peab muutma et saada need tuled knight-rideri stiilis liikuma (edasi-tagasi)?

Comment

Tuleb kasutada revrseeritavat loendit (loeb edasi või tagasi, sõltuvalt ühe otca seisust. Hetkel pole raamatut käes, ei saa tüüpi öelda.
                        Kolbidest: jootsin pikka aega kõiki asju vene 40W kolviga. Polnud tal regulaatoreid ega midagi. Kui miskit maha mõles, siis vaid oma (skeemi) vigade pärast. Võrguvoolu kolvil on vaid see paha omadus, et vananedes hakkab "lekkima" - tekib ühendus kolvi otca ja 220V vahel - tulevärk missugune.
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul ka 35W tinuti, ilma regulaatorita. Olen üritanud mitte väga kaua kivide jalgu soendada-> Ei ole midagi läbi põletanud, kuumuse pärast.
                          To felch: Äkki saaksid siis selle kivi nime öelda, mis selle edasi tagasi jooksma paneb. Oleksin ka asjast huvitatud.

Comment

mul on ka 40W kolb, aga ma ostsin kividele pesad.ma liiga roheline, et proovida. a tõesti, mis kivi edasi- tagasi liikumisex vaja on?

Comment

a tõesti, mis kivi edasi- tagasi liikumisex vaja on?
                              Äkki räägid natuke täpsemalt, mis mõttes sa kivi edasi-tagasi liigutada tahad.

Comment

reverseeritavad loendid: 4029(k561IE14), 4510,4516(K561IE11).
                                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                                X