Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vedelkristall displayl osad märgid kadunud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vedelkristall displayl osad märgid kadunud?

Üks dect telefon siin sellise probleemiga,et diplayl osad elemendid puudu. Olen üritanud küll kergelt füüsiliselt display kaabli ühendusi mõjutada kuid see ei näi mõjuvat. Oskab keegi midagi soovitada ja kas sellisele probleemile on üldse mõnda head lahendust?
    20+ aastat elfafoorumis

mis displey on, kas polegi siis sebra kummiribaga (trykkplaadiga) kontaktis we??
    kui on siis võta lahti ja õrna piirituslahusega puhtaks, endal sain korda sarnase asja sellise võttega

Comment

Mul selline probleem 128x64 lcd-ga

Järjest hakkavad read kaduma.

Sellel üleval ja all kummivarjant ja külelt kinnise lindiga ühendus

Kuidas seda viimast parandada annab?
      (Kui ongi katkenud ühendused)
      Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Display on ühendatud lintühendusega. Mingi võimalus on,et mõni soon lindist ei anna ühendust. Kuidas see lint trükiplaadi külge kinnitatakse? On selleks mingi spetsiaalne liim? Ei taha nagu päris niisama lahti võtma hakata kui pärast probleeme kaabi tagasi saamisega.
        20+ aastat elfafoorumis

Comment

Vs: Vedelkristall displayl osad märgid kadunud?

Tere,

mul on sama küsimus - kas neid linte liimitakse mingi spets liimiga?
          Lint ise on läbipaistev kile, millel rajad meenutavad maki linti(tumepruunid). Joota seda linti loomulikult ei saa, kuna see sulaks lihtsalt ära. Vahetusvaruosa on mul olemas (display, mille küljes lint), kuid plaadile ma seda kinnitada ei oska.
          On olemas mingid rauda sisaldavad liimid vms või kuidas selle lindi plaadile peaks kinitama?

Comment

Vs: Vedelkristall displayl osad märgid kadunud?

Googeldades leidsin, et inglise keeles peaks olema selle lindi nimi "anisotropically conductive tape".

Tundub, et mul on vaja sellist asja:

On nii?

Comment

Working...
            X