Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mic

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mic

nii ma ei tea kas see on see kõige õigem koht, aga jah siia ma ta topin...
    mul on siis selline mure, et mu mikrofon ei tööta(arvuti oma)...mis te arvate mis viga võib olla ja kudas seda parandada saax... ja ma mõtlen ka et mix selle on stereo pistik otsas... mis juhe millega yhendada ja millist mici yldse seal kasutatakse(jutt käib muideks odavast microfonist)

Mikrile läheb 3 otca: TOIDE (bias-klemm emaplaadil), signaal välja ja mätas. Seepärast siis stereopistik.
    Mix ei funka - eks vist juhe katcki.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

jah, isegi odava mikri prooviks ost jah kah ei tööta korralikult. juhe ei anna korralikult ühendust. kui liigutada siis ragiseb hirmsasti.

kui ta sul aga mitte ei ragisegi siis avan, et mikrofoni poolne juhe lihtsalt kuskil lahti. proovi juhet liigutada igaltpoolt ja vaata, kas juhtu midagi.

Comment

arvasin ise ka et juhe katki... nii et tuleb midagi leiutada aga mul on selline kysimus et kas ise ei saa tehga seda elukat ve? ostad Tevalost micri ja yhendad selle stereo pesaga ja pistad sisse... kas selline asi töötaks?

PS ja muideks juhtme liigutamine mingit raginat ei andnud...

Comment

eks ikka sa, aga kes see ka ära tasub. seal mikri ots juba 80.- Üle saja kroonine mikker peaks juba üsa korralik poes olema. aga oh, kui ise tegemise soov, siis lase aga käia

Comment

ei no mul on endal kodus mic tegelt juba olemas aga juhe nyyd vaja aint teha ja mingit arvutit kus katsetada(arvutit mis ei maksaks yle 1000 krooni...)

aga kudas saada teada milline jalg micil mis on mis on G mis V+ jne...

ja kas 2 otsaga mici ei saa kasutada?

Comment

Originally posted by bloody-orc@Jul 10 2004, 11:25
              ja kas 2 otsaga mici ei saa kasutada?
              Saab ikke: maa (see, mis mikri kestaga ühenduses) miinusesse, teine otc sisendile ja samast 2,2k takisti toitesse.
              Arvutil leiab otsad testri abiga (mõnikord on ka plaadile kirjutatud).
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tavaliselt arvuti annab mikri juhtme pealte toite ise, siis 2-he juhtmelise mikri korral ainult ühendad maa ja signaali ja töötab. Õigetpidi siis ainult

Comment

aitähh kõigile kes viiitsisid vastata...
                  sain asja suurepäraselt tööle ja olen nyyd väga õnnelik

Comment

Working...
                  X