Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

raisk. ei tööta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

raisk. ei tööta

Meistertasin tillukese võimu tda2005.Muidu peaks nagu kõik õige olema, ainult väljundites tuli panna 100pikosed konded ja talle veel otsa 1 oomised takid.Algul proovisin ilma takideta, aga asi tegi hirmsat häält.1 oomiseid takisteid ei leia ma kuskilt ja toppisin 5 oomised.Pole veel viitsind hakata mitmest takistist 1 oomist kokku keevitama.Asi tegi veel hullemat häält.
    Kas selles võib üldse asi olla.
    Ja kui kerge on seda kivi läbi lasta kui poolused on õigetpidi ja väljunis asi korras.
    muusika on kuulamiseks

Mu mäletamist mööda peax väljundis 100-nanosed läbi 1-oomise taki vastu maad käima.100 nano on 100 000 pikot või 0,1 mikrofaradit.Nii et 1000X viga sul praegu!See 1-oomine takk pane kindlasti õige.kui muidu ei saa,osta poest.Muidu võid näitex mingi paarisaja oomise traatreostaadi ära lõhkuda ja sellest traadist 1 jupi panna.Enne mõõda testriga paras jupp välja.Kui tester nii väikest takistust ei taha täpselt näidata,siis mõõda välja näiteks 10-oomine jupp ja pärast lõika sealt joonlauga täpselt kümnendik.Kui vana triikrauda juhtub olema,siis küttekeha traat peax samuti sobima.Võid ju 5-oomistest takkidest ka kokku joota:5 tk. paralleelselt.Kui sul see konde/taki ahel nii mööda väärtustega on,siis on loomulik,et teeb lolli häält.Pane õiged jupid ja proovi siis.Mäletan,et mina kunagi varajases nooruses vaatasin üldse,et kui 1-oomised takid,siis ehk saab üldse ilma nendeta))Et see ju nii väike takistus või niiEi saanud.See konde/taki ahel peax vist oma olemuselt vooluvastuside olema.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Suur tänu.Kavalad võtted.Proovin ära.
      muusika on kuulamiseks

Comment

See ahel ei lase võimendil võnkuma hakata, kindlasti vajalik!
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Toppisin õiged jupid.IKKA LÕUGAB.Vahe on selles, et kui enne panin toite järgi läks natuke aega enne kui röökima hakkas, aga nüüd hakkab kohe lõugama.
          s...tt värk kopp ees.
          Muide selle kiva tähistus polegi tda2005 vaid a2000.Sealt kust ostsin öeldi "raudselt sama kivi".
          Mis arvate.
          Ja see veel ka, et kui kergelt see kivi peesse läheb.
          muusika on kuulamiseks

Comment

Kivi on päris lihtne p**** keerata. Põhimõtteliselt sama kivi on ka TDA 2004 mis maksab vaid 25 eesti raha
            Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Muide on skeem tehtu PCB peale? juhtub vahel, et PCB joonis vigane . Kuidas tagasisidestus on?Toimib?

T.
              MSN- taneltreima182@hotmail.com
              telefon katki.

Comment

Eino mis see bcv on?
                No vastuside peaks töötama.Alalisvoolu ta väljundis peale ei lase ja jupid on õiged.
                muusika on kuulamiseks

Comment

PCB - Printed Circuit Board ehk Eestikeels siis trükiplaat.

Comment

No tegin jah trükkplaadile.Ega ma sealt suurt keemiaga mässama hakkand.Jootsin lihtsalt juhtmetega jubinad kokku.
                    Muide kuda ma kontrollida saan, et mul kiva korras.
                    muusika on kuulamiseks

Comment

offtopic : saaks seda skeemi näha, võib olla teen ise ka, ja palju tal väljund võimsus on?
                      Allkiri xxx

Comment

2*10w või sillatuna 20w.Need pole päris reaalsed ja päris puhta heli korral tegelt niipalju vatte ei tule.Pinge 12-18v.Tõmba googlest otsinguga tda2005 ja vaata ise.
                        muusika on kuulamiseks

Comment

Olen kivadega ja ilma võime teinud aastakümneid.Soovitus selle klotsi puhul:Toiteotstele pane võimalikult kivi lähedale lühikeste jalgadega lüüt(ca 2000 mkf ja sellele paralleelselt veel üle
                          vähemalt 0,1 mkf kont).Kui nüüd ka veel edasi jaurab,siis tagasiside taki peale(see,mis väljundist invert sisendisse tuleb,proovi peale panna väikese mahtuvusega(alates mõnekümnest pifist kont,vajadusel suurenda seda).Muidugi peaks olema veendunud ,et kõik muud jubulad on ok. ja skeem õieti rauda taotud.

Comment

Aitähh.Kui aega siis tsuksin.Krt tegemist niipalju, et ei tea iial millal mingi asjani jõuan.Mõnikord jääb asi seisma ja kuu aja pärast võtan kätte ja teen ära.Mõnikord on juhtunud, et võtan kapist aasta aega seisnud võimu, nokitsen tiba ja korras ta ongi.
                            muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                            X