Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

steppermootorile skeemi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    lpt data 0-3 ikka, st 4 otsa.
    Enne seda, kui asja arvutile taha ühendad, proovi juhtmetega. St kui siis asi töötab,jääb vast lpt ka ellu. Igaks mõõtmiseks hangi tester, sellega saad teada, kus mis pinge on jne.

    Comment


      #17
      tõesti kirjaviga ,ei pannud tähele et olid data 0-1(mõtlesin 0-3),pean siis mõõtma,et driveri in jalgadel töötavas skeemis poleks pingeid?



      muust sain nüüd aru, aga mootori ühendamine ikka, sest mootoril on juhtmed nii:2xesimene mähis,2x teine mähis ja üks juhe siis peaks olema mõlema mähise keskväljavõte,kuid driveril on on võimalik ühendada 4 mootori juhet.(kuigi seda mootorit ja driverit oli seadmes koos kasutatud)
      tel 53729764

      Comment


        #18
        mõlema mähise keskväljavõtted kokku ja ühiseks otsaks, mõlema mähise servad siis draiveri külge. ühise otsa peab sõltuvalt draiverist kas toitesse või maha, seda vaata juba draiveri datasheedist.
        sisendil pingete mõõtmisest koormuseta olukorras pole väga kasu. Pmst piisab ka, kui juhtmetega ühendad sisendeid ükshaaval ja proovid käsitsi läbi, kas asi töötab.

        Comment


          #19
          ega jah muud moodi ei saagi teada, mis juhe mitmes on steppimis järjestikus kui käsitsi kõik järgi proovides

          Comment


            #20
            kas need com otsad ühendan + või - ?
            mähise keskvõtted olidki kokku pandud,enne kui juhe välja tuleb.
            ja kui 0 on siis see metallkest lpt-s siis kuidas ma ta vastava pesa külge kinnitan(juhtme),tinutadama küll ei saa, kas lihtsalt keeran juhtme sinna kuskile augu külge?
            tel 53729764

            Comment


              #21
              panin siis kokku com1 ja com 2 ühendasin Vcc-ga samasse toitesse,stepperi mähiste otsad driveriga ja kekväljavõte gnd-ga ühte.lasin siis voolu sisse ja mõõtsin Gnd ja in otsade vahel ja sain sama pinge ,mis oli toite otsadelgi.kas peabgi ni olema või midagi valesti.
              tel 53729764

              Comment

              Working...
              X