Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

laki eemaldamine trükiplaadilt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

laki eemaldamine trükiplaadilt

Oleks vaja mõningajid joote kohti üle joota, kuid kogu plaat on katetud selle lakiga. Küsimus oleks, et kuidas seda lakki sealt kõige lihtsamini eemaldada saaks.

Äkki leiad siit lahenduse:
    http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=59

Otsing on inimese parim sõber

Comment

Oleneb lakist.
      Mina teen küünelakiga ja pärast eemaldan seda atsetooniga.

Comment

mis Sa tast eemaldad? seni kui Sa seal jootekolviga sõelud on see lakk Sul sealt sulanud ja hakka aga jootma

Comment

Originally posted by Elektrik@Aug 16 2004, 22:00
          mis Sa tast eemaldad, seni kui Sa seal jootekolviga sõelud on see lakk Sul sealt sulanud ja hakka aga jootma :lol:
          eino, kui sul läheb nii kaua jamamisega et pole vaja lakki eemaldada et kuumutamisega tuleb lakk maha siis tuleb vist ka trükiplaadi rajad maha <_<
          ise olen proovinud noaga kraapimisega suht talutava tulemuse saab

Comment

Originally posted by sahtel+Aug 17 2004, 03:01--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (sahtel @ Aug 17 2004, 03:01)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Elektrik@Aug 16 2004, 22:00
            mis Sa tast eemaldad, seni kui Sa seal jootekolviga sõelud on see lakk Sul sealt sulanud ja hakka aga jootma :lol:
            eino, kui sul läheb nii kaua jamamisega et pole vaja lakki eemaldada et kuumutamisega tuleb lakk maha siis tuleb vist ka trükiplaadi rajad maha <_<
            ise olen proovinud noaga kraapimisega suht talutava tulemuse saab [/b][/quote]
            njah seda küll :S

Comment

Working...
            X