Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

vool kadunud ühest toast

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: vool kadunud ühest toast

kui kilbi sisu on tõesti nii uus,siis hakkan ka ise oma jutus kahtlema.
    kas sul faasiindikaator on?algul tuleb täpselt veenduda,et faas on siiski olemas.

Comment

To Elukaz:
      1.Mees läks kaebama seda, et ma "vuntsid" lambi pistiku ümber kerisin.
      2.See potentsiaalide ja torude jutt oli hoopis teine jutt ka algul.
      3.Kui ma siia midagi kiiruga kirjutan siis ma ei pea igat enda lauset lõpuni tõestama.Selle lõbuga peate nüüd omavahel edasi pedema.
      4.Aga nüüd on mul küll Tevalo foorumitest lõplikult kõrini.
      Pange edasi!
      BYE!

Comment

ma ei tea ka seda, kust kaablid kilpi lähevad.

Kas ma pean mingi projekti tellima bja kellelt ?

Comment

kutsu ikkagi elektrik .ta vaatab sul korraks tuppa,siis kontrollib kilbi üle(see on ikkagi kõige kahtlasem koht)seejärel,kui just vaja on,leiab üles harutoosid ja vaatab need üle.
          ja ära unusta tulemustest teada anda.hulk rahvast on su pimedale toale kaasa elanud.

Comment

Ma koputaks natuke õlale:

Kui null ja faas kokku lähevad ja lühist miski ei piira, siis tekib kaarleek mis paneb kõik asjad põlema. Kui sa paljajalu radikal seisad ja faasist kinni võtad siis heal juhul pääsed peapõrutuse ja kätevärinaga. Kui sa teed mingeid lollusi harukarpides siis põleb su maja maha.

Hambaid sa ei ravi ju ise ning foorumi abil ?

Kutsu elektrik.

Comment

Tõesti minu viga, et ma ei ole maininud oma elektriku haridust ja 10 aastast töökogemust.
              Loll on loll olla, aga seda karpi, kust pimedasse tuppa vool läheb ei ole ma siiani leidnud.

Comment

Esmalt postitatud erxxx poolt
                Tõesti minu viga, et ma ei ole maininud oma elektriku haridust ja 10 aastast töökogemust.
                Loll on loll olla, aga seda karpi, kust pimedasse tuppa vool läheb ei ole ma siiani leidnud.
                Tule taevas appi!!! Mida siin kirjutatakse või arutatakse, elektriku haridus ja 10 aastat töökogemust??? Ei suuda leida ühes korteris probleemile lahendust. Mine küsi kooliraha tagasi ja palka oma probleemi lahendamiseks tõeline elektrik.

Ja see siin peaks olema tõsiste tehnikameeste foorum, hämmastav!!! Siin on kaks võimalust, kas mängitakse lolli või ollakse loll. Lihtsam on kui enese kasutuses pole siis rendi vastavad tööriistad hangi paar rulli kaablit ja muud materjalid, ning tee uus install oma korterisse, nii nagu seda tänapäeval tehakse.Neid karpe mida otsid ei pruugigi olla ja seda tingimusel kui on veneajal tehtud ja veel alumiiniumiga. Fakt on see, et juhtmestik on lihtsalt mädanenud ja kusagil seinavahel katkestusse põlenud. Sellistele probleemidele foorumi kaudu lahendust leida on sama mis tagumiku kaudu hambaid parandada. irwww.
                viimati muutis kasutaja humax; 30 September 2006, 16:08.

Comment

Üks lambimõte siinjuures. Vea teisest toast vool mõnda pimeda toa pistikusse ja mure murtud. Vahest õnnestub isegi läbi seina kui pesad kohakuti. Aga et sa praktikaga elektrik oled, selles ma küll kahtlen, kui praktika just arvuti taga pole saadud.
                  Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud Elukaz poolt
                    Üks lambimõte siinjuures. Vea teisest toast vool mõnda pimeda toa pistikusse ja mure murtud. Vahest õnnestub isegi läbi seina kui pesad kohakuti.
                    Järjest paremaks läheb, kusjuures peaks mainima seda, et selliste soovituste andjatel pole aimugi instalatsioonist, koormuste grupeerimisest, ahelate kaitsest ja üldse ohutusest antud valdkonnas. Minu soovitus, kui teemat ei valda , siis ära anna soovitusi!! Hoia näpud elekrist eemal ja valgus lülita toas põlema harjavart kasutades ja kaugel lülitist. Sellise tingimusega elad edukalt ja vanaks. Või õpi ja tee antud valdkond enesele selgeks, siis võid soovitusi anda ja võid ka mõnda asja lähemalt katsuda.

Comment

Jah ega elektrikud soovitaks sul iga päev juhtmeid vahetada ja kui nende teha oleks ka see et, kuikaua kaablid vastu peavad teex nad nii et, need yhe päeva vastu peaxsid. Peaaegi et joogi jaoks raja jätkub sest enamikel elektrikutel käib tööajal alco hais ülepea. Ja nende kvalifitseeritud elektrikute kohta niipalju et tegid tehases maandust ja yxshommik pani inimene maanduspaela külge ja tundis surinat ja mõõtes oli maanduse ja nulli vahel 100V ja maanduse peal intikaator ka põles. Ja ühel tuttaval käis ka ametlik paberitega elektrik ja lasi 380 pistikupesadesse. Seega minul on nendest "kvalifitseeritud" elektrikutest oma arvamus. Sry nende ees kes hoolivad ka tööst. Edit: Lisaksin seda et sai kunagi elektrikutega kuu jamatud nad ajasid süü vana juhtme süüks tegelt oli kilbis kiirtööd tehtud. probleemiks oli siis et pliidist sai selle töötamise ajal särakat (Vana pliit ja 0 oli originaalis korpusega ühenduses ja eemaldada ei saanud). Nemad jäid peale aga tellisin eraldi töö ühelt tuttavalt ja enam ei saa särakat. Muide rõhutan veel et paber ja selle ala läbimine ei anna teadmisi. Seda on praktika väga palju näidanud.
                      viimati muutis kasutaja murphy; 30 September 2006, 18:37.
                      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud humax poolt
                        Järjest paremaks läheb, kusjuures peaks mainima seda, et selliste soovituste andjatel pole aimugi instalatsioonist, koormuste grupeerimisest, ahelate kaitsest ja üldse ohutusest antud valdkonnas. Minu soovitus, kui teemat ei valda , siis ära anna soovitusi!! Hoia näpud elekrist eemal ja valgus lülita toas põlema harjavart kasutades ja kaugel lülitist. Sellise tingimusega elad edukalt ja vanaks. Või õpi ja tee antud valdkond enesele selgeks, siis võid soovitusi anda ja võid ka mõnda asja lähemalt katsuda.
                        Ega jah, ma olen loll nagu lauajalg ja ajan aint vahtu suust välja, aga kust sina tead millest mul aimu on?
                        Soovitusel oli eeldus et see teine tuba on ikkagi kaitse taga mis hoiab juhtmeid ülekoormuse eest, vahet pole palju tubasid ühe kaitsme taga on, kui kaitse on vale saab ühes toas sama edukalt juhtmestiku maha põletada. Asi lahendaks probleemi vähemalt ajutiselt ja kui koormusega probleeme ei ole võiks ka nii jätta.Tuleb ainult vältida olukorda et endiselt korras nulljuhtmele (kui katkestus on ainult faasis) voolu peale ei ühendaks.
                        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

võtame asja rahulikumalt,muidu on kired suuremad kui estonia uppumise asjus.fakte on esitatud palju,mõned neist muidugi väga vastuolulised.aga kaugelt me neid siiski kontrollida ei suuda. jääb loota ainult erapooletu elektriku abile.

Comment

erxxx teeb
                            1) foorumi kulul nalja
                            2) on patoloogiline juhtum

Kirjelda oma 10 aastast töökogemust elektrikuna. Käisid klientide juures ka nii et .. blaaa kus juhe on ? mis see on ? kus too on ? mis projekt ?

Segi kamminud.

Ja veel: elektripaigaldisi tehakse AINULT KEHTIVATE STANDARTITE ALUSEL ja igasugune vana pask tuleks imho kohe maha kiskuda. On normid ja reeglid, neist peetakse kinni ja asi mutt. Krt kui iga vend hakkaks autosid ehitama oma talupojatarkusega.. ahh mis mulle pidurid, ma olen ettevaatlik jne....

Comment

Eile õhtul käis minu juurest läbi 3 pädevat elektriku, kahel B pädevus, ühel A pädevus. Ja kõik ütlesid, et pean uusi kaableid vedama hakkama.Aga keegi ei oskand öelda, kust vanad kaablid jooksevad.

Kas keegi oskab lõpuks öelda, kust kaablid jooksevad ja harukarbid asuvad.

Comment

Üks jookseb õuest läbi kaevu ja teine vanni alt.
                                Kas need pädevusega elektrikud on su eelmised kursavennad ?

Comment

Working...
                                X