Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mudelkopteri elektriga midagi mäda

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mudelkopteri elektriga midagi mäda

Lugu järgmine.On tilluke nö.'kontori'helikopter.3,7V lipo aku on sisse ehitatud.Alguses,kui puldist laadida(laadimine on puldist ja 6 AA patareid)-lendab korraks õhku ja siis kaob jõud ära ja kukub tagasi maha.Rootor pöörleb kuid ilmselt pole niisuurt pöördemomenti,et uuesti õhku kerkida.Küsimus on nüüd selles,et kas võib olla lipo aku viga(vigane aku)? või siis selles,et kasutan AA mõõtu akusid laadimiseks,kuid akud on 1,2 V aga patareil oleks 1,5V.Laadimisvool jääb nõrgaks ja ei suuda seda kopteri sisemist lipo akut korralikult laadida??? Peaks vbl alkaline patareidega laadima.Mul oli kord juhtmeta termomeeter,mis akudelt ei töötanud aga töötas alkaal patareidega,kas siin võib olla sarnane viga?Põhjusied võib muidugi olla erinevaid aga küsiks,ehk on teadjamaid siin foorumis.

Vs: mudelkopteri elektriga midagi mäda

Sul oleks mõistlik sellel teemal pöörduda mudelismifoorumisse.
    http://foorum.pistik.com/
    Seal LiPo akude ja kopterite teemal osatakse kindlasti nõu anda.

Ma ise olen ka picoozi helikopteriga mänginud ja pole midagi sellist täheldanud. Puldis kasutasin siiski patareisid mitte akusid.

Comment

kui arvad, et mudelistid ühtlasi elektroonikaspetsid on, siis paned võssa, kuigi ka nende seas on oamjagu tegijaid.

akude ja tavaelementide kasutamisest ei tohiks eriti vahet tekkida, kuna liitiumelementide laadimiseks kasutatakse spetsiaalahelat, mis tagab akude ohutu laadimise. mõni tootja vb arvestab elementide pinget liiga täpselt selle laadimislülituse jaoks ja siis võib tõeasti akude pinge madalaks jääda. kõige lihtsam on järgi katsetada. 6V pealt 4,2V tekitamine võib tõesti viletsama lülituse jaoks tiba problemaatiline olla

laadimisvool ei puutu hetkel asjasse. nõrgema vooluga laetakse lihtsalt kauem. probleemiks laadimisel ikka liiga madal pinge
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Re: Vs: mudelkopteri elektriga midagi mäda

standard viga sellel kopteril. vaheta välja. Endalgi selline olnud. Viga tuvastada aga ei suutnudgi (kahtlustasin protsessorit ennast, kes lõpuks veateadet vmt andma äkki hakkas...

ise vahetasin välja kõik transid ja muud vajalikud jubinad ja tööle tegelast ei saanudki. Samamoodi töötas rootormootor vaid esimesed 2-3 astet ja maast lahti ei saanudki.

Comment

ostsin nüüd tavalised patareid-näis kas saab tööle,kuigi jah,ma ei usu seda eriti.Naljakas on see,et alguses,kui aku täiesti täis,tõuseb korraks vaid õhku ja see on kõik,tundubki,et ei lülita kiirust sisse,mis sest,et gaas põhjas.Ja vahetada ka pole mõtet,sest see tellitud hong-kongist ja edasitagasi saatmine võtab terve kuu,kui mitte enam ja selle summa juures,pole see mõttekas ka,enne ostan uue.

Comment

Mul vedeleb endal kuskil lennuk , mis samamoodi laeb , aga ma soovitaks akut laadida mingi 10.min. vähemalt. Mul sõidab küll , aga hetkel kuskil seisab.
            Võid minult ära osta , saksamaalt tellisin , lendab küll. TÄIESTI KORRAS.

Vaadake ka : http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ad.php?t=34772

Comment

ei saanudki midagi.Ei aidanud ka 1,5 V patareid-seega elektroonika on tuksis ja kandsin asja maha (varuosadeks,saab tiivikuid,mikromootoreid jne)Pult ka .Kui keegi tahab,võin kokkuleppelise hinnaga ära anda.Nii,et kurvalt lõppes see lugu seekord. Endale tellisin uue kopteri-näis,kas seekord veab paremini.

Comment

Kui tellid siis võta originaalid mitte kloonid.
                Kloonidel ei pruugi olla korraliku aku kontrolli laadimisel
                (LiPo jaoks temp andur).
                Üks saksa sait kust saab org. Picooze suht norm hinnaga
                http://www.cnc-modellsport.de/index.php?cPath=94_96

Comment

Working...
                X