Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ИЭ-1305

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ИЭ-1305

Tegu on siis 600W trellpuuriga. Sain ta endale katkisena, mulle õeldi, et võrku pannes ei läind ta enam tööle aga ennem töötas, õigemini eelmne aasta. Pärast võtsin lahti ja puhastasin tal harjad ära. Tööle ta hakkaski.
    Nüüd mind vaevab, kas see on normaalne, et harjade juures sädeleb ja ajab veel sellist haisu nagu oleks ketassaega metalli lõigant?
    Ja mis kõige hullem, ma olen näint, kus sellist tüüpi trellpuuriga on terast puuritud . Mainisin seda selle pärast, et mul on plaan teha sellest kerimis pink. Kuidas ta sellisele piinamisele vastu peab?
    viimati muutis kasutaja RaunoK; 06 May 2008, 20:20.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Vs: ИЭ-1305

See Vene drell on paras kondiväänaja, ehk leiad midagi sobivamat kerimispingi ehituseks. Esimesed sellised elukad tulid tavalise traditsioonilise sisselülimis päästiklülitiga, hilisematel oli juba kasutusel ka pingeregulaator, mootori pöörete sujuvaks muutmiseks. Kui kommutaatori ja kontaktharjade ümbrus liialt sädeleb, võib olla tegu kehva kontaktpinnaga, nõrkate survevedrude, mustunud lammellide vahe või osaliselt katkenud ning lühiskeerde sisaldava rootori mähisega. Viimasel juhul on lugu kehvem ja odavam on uus kondimurdja hankida. Rootori korrasolekut saad kontrollida eamvähem ka multimeetriga, paned tolle piiksu peale, mõõteotsad paned kummagi kontaktharja külge ja aeglaselt pöörates vaatad ja kuulad, et kas mõõteriista näit muutub või kaob takistus vahel sootuks. Kui madalaoomine takistus vahel kaob, on tegu katkenud mähistega ja selline mootor enam kaua ei tööta.

Comment

Kerimispingi jaoks on toredam akutrell kasutada(aku ei pea olema korras).Toiteosas kasutad ATPd või UPSi akut.Kui hakkad käega ette andma traati, siis konstrueeri talle pedaal(kahe käega on lihtsam ette anda)...
      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
      Projektide pildid
      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

akudrelli pöörded on sobilikumad ja reeglina madalatel pööretel on akudrelli vääne suurem
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
        X