Häda siis selles, et üle ühe tunni võrgus hoida ei saanud. Järeldasin, et U-kujulised pekid pole piisavalt kõvasti koos. Hakkasin neid tõmmitsaid pingutama kuni vint sai otsa. Panin võrku, ikka sama jama. Pärast võtsin tõmmitsate pealt selle klambri (see asi mis hoiab U-kujulisi plekke koos millega oma korda saab kuhugi šassii külge kruvida) ära, toppisin klambri ja U-kujulise südamiku vahele kätte juhtuvaid metalli tükke, et U-kujuliste plekkide vahel vastastikku pinget tekitada. Tulemus paranes aga vähe. Proovisin autotrafoga pinget hoida 220V juures. Tulemus jälle paranes ja lõpuks sain vooluvõrgus koormuseta hoida kuni 2tundi. Ikka vähe .
Kurat teab, kaua ma saan seda trafot koormata. Kahest tunnist jääb väheks, pigem võiks olla nagu 12tundi. Ei ole ma rikas, et uut osta.
Ehk on mingeid alternatiive, et kuidas jahutada, trafoõliga või külma õhuga?
Mis õli sobib? Kas peab just trafo õli olema või sobib mõni muu õli näiteks käigukasti õli? Mis ma ikka oskan arvata, uputad lihtalt vaese külamehe kombel selle trafo kas või kuhugi patta ja asi ants.
Teine viis oleks külma õhuga jahutamine. Talvel poleks ju probleemi, hoiad lihtsalt kuskil väljas ämbri all.
TC-180-2 tahan toita Симфония-2, selleks on endal juba üks šassii, kuhu saan kõik komponendid kinnitada. Nimelt orginaal toiteplokk on puudu.
Kui kellegil oleks orginaaltoiteplokki müüa siis oleks muret murtud.
Kurat teab, kaua ma saan seda trafot koormata. Kahest tunnist jääb väheks, pigem võiks olla nagu 12tundi. Ei ole ma rikas, et uut osta.
Ehk on mingeid alternatiive, et kuidas jahutada, trafoõliga või külma õhuga?
Mis õli sobib? Kas peab just trafo õli olema või sobib mõni muu õli näiteks käigukasti õli? Mis ma ikka oskan arvata, uputad lihtalt vaese külamehe kombel selle trafo kas või kuhugi patta ja asi ants.
Teine viis oleks külma õhuga jahutamine. Talvel poleks ju probleemi, hoiad lihtsalt kuskil väljas ämbri all.
TC-180-2 tahan toita Симфония-2, selleks on endal juba üks šassii, kuhu saan kõik komponendid kinnitada. Nimelt orginaal toiteplokk on puudu.
Kui kellegil oleks orginaaltoiteplokki müüa siis oleks muret murtud.
Comment