Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mure EE -ga seoses

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: mure EE -ga seoses

nii teemaalgataja (niipalju kui ta on maininud) kui minu case puhul on tegemist kohaga kuhu kolmandad isikud ei satu.

Comment

Esmalt postitatud Madlobster poolt
      ...
      Niikaua kui voolumõõtja oli sul omal toas siis jah ei ole võimalik seletada, et keegi on näe siin juhtmeid ja plomme näppinud.
      Ka omas toas võib plommiga äpardus juhtuda, ilma et seda märkaksid.

Esikus oli veneaegse kilbi peal peene vasktraadi küljes tilbendav plomm teadmata ajal arvatavasti paksemat riidetükki selga pannes selle külge jäänud. Keegi ei märganud ka. Õnneks juhtis sellele tähelepanu elektrimontöör, kes tuli uue voolumõõtja ülespanekuks objekti üle vaatama. Sai eelmisest kohast mahavõetud mõõtjalt plomm võetud ja kilbile pandud, mille EE montöör järgmisel päeval siis naksti maha tõmbas.
      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
      ATiP1pN4XeM

Comment

Mäletan, kuidas samuti vasktraadiplommi sai lapsepõlves iga nädal korra kontrollitud, et kas ikka on kinni. Niikaua kontrollisin, kuni katki läks. Sellest vist trahvi ei tulnud. Aga plomm ei ole jah igavene, võib kõike juhtuda.

Comment

Vastuseks siis "apheks" postile võin öelda,et lugesin jah nii teemaalgataja kirja kui ka Sinu oma läbi...ja mitu korda. Ma ainult ei saa aru miks Sa siin "kõvatad"? Miks Sa kohtusse ei pöördu kui tunned,et Sulle on liiga tehtud ja enam mujalt õigust ega abi ei saa? Pole ju mõtet jurada,et EE teeb kellegile lihtsalt selleks ära,et see on "EE lisasissetuleku allikas" .
          Loodud vargusteüksus ei pea ennast kuidagi õigustama sest need õigustajad leitakse ikka meie endi hulgast ja mitte vähe.
          Plommidest siis veel niipalju,et olen ka ise 20 aastat olnud majaomanik ja arvesti koos peakaitsmega ripuvad siiani esiku seinal,ilma kilbita ja siiani ei ole sealt veel ükski plomm "minema jalutanud".

Comment

mis tähendab "kõvatama". Sina süüdistad mind lolli jutu ajamises, ei tea miks? Sai läbi käidud nii konkurentsiamet kui ka kohtud. Ma ütlen seda, et süsteem on ülesse ehitatud sedamoodi, et tõlgendus jääb nende teha. Kui tahavad siis kirjutavad arvestuse ära ja maksad. Sest kui OVT akt kirjutatakse, siis ei tea allakirjutanu, et ta võib saada tervituseks ka EE arvestuse mõningate tuhandetega, või kümnete tuhandetega. Seda elektrikud ei maini.

Comment

Esmalt postitatud apheks poolt
              see on EE standardprotseduur ja lisasissetulekuallikas. loodud vargusteüksus peab ennast kuidagi õigustama. ise olen samas seisus olnud. võid kaebuse esitada nüüdsesse konkurentsiametisse aga arvestades koosseisu pole sel mõtet. kohtust õiglust ära otsi. kui OVT-le alla kirjutasid siis järelikult olid nõus faktidega. (OVT-le ei kirjuta sul otse keegi et varastasid elektrit)
              ainuke asi kui ei ole paberit kus sinu allkiri all on, et plommid said paigaldatud.
              Fakt on et paigaldamisel antakse elektrikule 95% juhtudel allkiri ära vaatamata kas ja mida sinna pandi, juhul kui mingil põhjusel jäi panemata või pandi sitasti siis maksad. vot nii.
              Peale seda proovin igal paberil lugeda millele ma alla kirjutan.
              Esiteks ei tea elektrik seda kas peale akti vormistamist tuleb trahv või mitte,seda ei otsusta mitte elektrikud vaid selle jaoks on olemas eksperdid.
              Teiseks, kui Sa nii tark juba oled ja mille pärast ma Sind süüdistasin lolli jutu ajamises. Asi selles,et kõigil "Roto" tüüpi plommidel on peal kaks numbrit. Üks mis on plommi number ja teine on matriitsi number mis kuulub elektrikule ning mis pressitakse selle sama punase osa keskele.
              Seda,et Sa kohtust õigust ei saanud ei saa ju kuidagi muud moodi tõlgendada kui sellega,et Sa ei suutnud oma süütust tõestada. Seega olid Sinu vastu käivad faktid tugevamad. Ei ole mõtet süüdistada süsteemi,sest seadus on seadus ja seega täitmiseks kõigile. Neid kes on EEga või mingi muu organiga pahuksisse läinud vaevab see olenevalt inimese loomusest isegi surmani ja kõik sellega seonduv on talle vastuvõetamatu. Mõni kirub eluaeg politseid,et tegid talle kiiruse ületamise eest trahvi aga ise laseb pidevalt kiiremini kui lubatud.
              Jätame selle teema,sest pole mõtet lahmida tühja ja ega siin foorumis nüüd küll tõe jälile ei saa.
              Üks asi on veel,et ei ole vist eriti palju neid juhuseid kus on keegi kohtus süüdi mõistetud teos mida ta teinud ei ole!

Comment

Üks asi on veel,et ei ole vist eriti palju neid juhuseid kus on keegi kohtus süüdi mõistetud teos mida ta teinud ei ole![/quote]

Paraku olen ise pidanud kandma vastutust kelmuse eest,mida ise toime ei pannud(see on pikk jutt,mida ei hakka siin eriti pikalt lahkama).Ühesõnaga räägid meie geeniusest miilitsatele,et ma olen näiteks isik nimega abcd 1234,tead tema elukohta,vanemate nimesid,sünniaega ja veel nipet näpet ning õnnelikule tundmatule tulebki enam kui pool aastat hiljem tähitud kirjaga tore üllatus.Õnnelike juhuste peale on see trahvija ment ammu soome ehitajaks kadunud kuskile(kaasaarvatud tegelik pätt),mitte keegi ei tea asjast midagi seal mendiputkas ja ei tahagi teada.Ühel hetkel on kohtutäitur oma tööd hästi teinud(nagu nad ikka teevad) ja märkamatult pangaarve tühjenenud.Siis hakkasingi tõsisemalt mõtlema,et ... Kus me elame????????????????
                otsija

Comment

noh jah. vaikeboa kasutatud fraasid annavad mõista, et tegemist pole lihtsalt majaomanikuga vaid elektriga sinasõbraks oleva inimesega. (paranda kui ma eksin). vaata, olen mina saanud trahvi politsei, ettevõtlusameti käest, äriregistrist ja võib olla veel mõnest kohast mida hetkel ei mäleta, aga alati olen ka ise asjas süüdi olnud. Sõimad natuke teisi, maailma ja iseennast maksad ära ja unustad. Peale antud situatsiooni on EE minu jaoks sõimusõna, ei usalda ma ühtki ametnikust spetsialisti-paberimäärijat ega ka Eesti kohtusüsteemi. Seda peab aga ise kogema, et aru saada.
                  Teemaalgataja võiks oma saaga lõpptulemusest siiski teada anda.

Comment

Working...
                  X