Leping 3F. Majja läheb 1F . Mis võib olla see kotermann ,et 1F majja läheb ?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Maakaabel, millist kasutada?
Collapse
X
-
Palju liitumiskaitse? 1f 5kW teeb üle 20A.
Kui maja edukalt toimetab siis las ollagi ühe faasi peal ja garaazhis kasutad ülejäänud kahte.
Kaabel muidugi kolmele et saaks 3f pesa ka seina panna. 6mm vask või 16alu, selle maa peale ei tule eriline hinnavahe.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitustPalju liitumiskaitse ... maja edukalt toimetab siis las ollagi ühe faasi peal ja garaazhis kasutad ülejäänud kahte ... 6mm vask või 16alu
Comment
-
Esmalt postitatud vanemleitnant poolt Vaata postitustMis mõttes kotermann? Liitumiskilbis on lihtsalt väljuva kaabli kaks faasisoont arvesti küljest lahti võetud ja ühendatud kõik ühe faasi peale. Ma usun, et kui need tagasi ühendada on jälle kõik 3 faasi olemas.
Maja võib 1f jääda. Kuid mis tingimused võib elektrilevi seda ,et garaazi 3f saada. Garaazi kilbil peab ka maandus olema ?
Comment
-
Kui on maandus kahtlane (mõõtmata), tuleb see üle kontrollida ja vajadusel normidele vastavusse viia, seejärel süsteemis 3F taastada, peale seda on Timmul vabad käed teha mida tahab. Nii lihtne ongi. Alustada tuleb algusest.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud Timmu poolt Vaata postitustmis tingimused võib elektrilevi seda ,et garaazi 3f saada
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitustmaandus kahtlane (mõõtmata), tuleb see üle kontrollida ja vajadusel normidele vastavusse viia
Comment
-
Esmalt postitatud vanemleitnant poolt Vaata postitustPaigaldise kordusmaanduse takistuse kohta ei ole normi. Tuleb mõõta kas üldse on kontakt emakese maaga olemas.
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Ja olete ikka päris-päris kindlad, et kui ma ehitan välja päris kuku-nunnu maanduse alla 20 oomi ning minu naabruskond laseb niisama liugu oma paarisajastel, et see minu rahakotile ei mõju?
See küsimus oli esitatud neile kes asja sisusse ka suudavad vaadata oma teadmiste kohaselt.Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Esmalt postitatud vanemleitnant poolt Vaata postitustkõige parem "maandus" on PEN juht ise.
Comment
Comment