Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

saatja -vastuvõtja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

saatja -vastuvõtja

Mul oleks tarvis ehitada seadeldis millega ma saaksin distantsilt (min 100m, norm400-500m) rakendada töösse erinevaid vooluvõrke (12v). kindlasti oleks mul vaja suht lihtsat saatjat millel oleks üks lüliti millega saaks voolu ringi lülitada ja siis paar lülitit millega saaks rakendada hetkel vajamineva võrgu. Kindlasti ka vastuvõtjat mis töötaks 12V ja siis mingeid lüliteid.
    kes sai aru mida ma ehitada tahan siis oleks abi kui oskaks juhatada mõnda kohta kust ma saaks vajalikke vahendid soetada. või äkki on kuskilt võimalik osta juba sellist kooslust:
    Leidsin sellise vastuvõtja http://hobbyking.com/hobbycity/store...e_&_RX_(DSSS)_ ja saatja mooduli lisaks oleks vaja elektroonilisi lüliteid mis läheksid vastuvõtja külge ja vastavalt tulevale signaalile lülttaks voolu on-off.
    peale selle oleks vaja saatja kokku panna aga väidetavalt pidi see keeruline olema äkki keegi kes jagab asja viitsib veits seletada

Vs: saatja -vastuvõtja

Põhimõtteliselt oleks võimalik selle komplektiga asi ära teha küll. Saatja moodul vajab 12V toidet ja vastuvõtja 5V. Mõeldud on need saatjad töötama PPM signaaliga (Pulse Position Modulation).
    Põhimõtteliselt oleks siis sinna juurde vaja 2 mikroprotsessorit. 1 mis genereerib PPM signaali saatjale ja teine, mis mis loeb vastuvõtjast tulevat PWM(Pulse Width Modulation) signaali ja muudab selle siis vastavalt On või Off signaaliks.

Seda viimast protsessorit olen ise programmeerinud ja signaali lugemine ei ole üldse keeruline.
    viimati muutis kasutaja surfer; 22 m 2009, 16:22.

Comment

Kui tellima hakkad siis anna mulle ka teada, plaanis endale ka üks katsetuseks osta.

Comment

Hobbyking'i süsteem on mudelite juhtimiseks. Lülitamiseks on vaja juurde kooderit/dekooderit. Prose peal pole seda raske teha aga...
        Siin on üks valmis juhtimissüsteem otse mingi asja juhtimiseks (dekodeeritud väljundid): http://www.elfaelektroonika.ee/artnr...eem-raadioside
        Ehk sobib.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
        X