Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Teine võimalus on osta kohe õige markeeringuga kaablid. Samas elementaarne on see, kui kuskil võõras kohas midagi ühendada, siis vähemalt ise teen enne kindlaks milline kaabli soon on faas jne. Värvide järgi on võibolla ikka keegi midagi sassi ajanud.
Esimene, rõhutan, esimene prioriteet, on osta kohe õige markereringuga kaablid. Samas elementaarne võib olla teinekord väga raske, kui mingi torumees on kaableid paigaldanud...
Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.
Õige jutt, aga need asjad on nagu nad on. Vaadates kuidas üldse on mõnes kohas kaablid veetud, ühendatud ja milliseid kaableid kasuatud, siis hoia ainult kahe käega peast kinni.
Vabandan vana teema upitamise pärast, kuid küsimus selles, et kuidas ühendada juhtmed juhul, kui vool on vaja samast karbist ka edasi viia? Muu olukord sama.
Väga tore, et paljud kasutajad on spetsialiseerunud samasuguste vastuste postitamisele abiküsijate teemades.
Ma ei näe põhjust kutsuda elektrik ühe kaabli vedamise jaoks, kui mul on võimalik siit foorumist mõnelt inimeselt abi saada, kes sinu postituse kirjutamise asemel annab mulle sama ajaga lahenduse
Võin mõelda ja ühendada, aga igaks juhuks küsin ja teen kohe esimese korraga õigesti.
Mõõdad teadaoleva nulli suhtes,
olgu see siis maapind või alajaam kuhu üks testriots viia.
On selline asi - faasiindikaator.
Väike neoonlamp ja takisti, näeb välja nagu kruvikeeraja.
Kui katsuda selle otsaga nulli, siis lamp ei põle.
Katsud aga faasi, süttib põlema.
Aga enne kui minna kiskuda oleks mõistlik elekter kogu majast välja lülitada.
__________________________________________________ ______________
See küsimus et miks te ei ütle kuidas juhet jätkata meenutab väga kirja:
Kavatsen katsetada kas enesetapuks on parem lasta pähe või südamesse.
Aga ma ei saa kuidagi seda padrunit sinna pistoli sisse.
Mida ma pean tegema.
Mis nõu Teie kirjutajale annate?
Ja pole üldse harv olukord kui see mõlema otsa küljes põleb, kui viimane maaühendus on kuskil teises külaotsas. Siis lähedki esimese teadaoleva punktini, olgu see siis kilbis või kaugemal. Hea tava kohaselt pandi korgid faasi peale ja null tuli otse läbi, voolumõõtjaga sama teema, aga liiga kindel ei saa selle peale olla sest kahejuhtmeline süsteem töötab igatpidi.
kuidas ühendada juhtmed juhul, kui vool on vaja samast karbist ka edasi viia? Muu olukord sama.
Kui sa mõtled sama olukorra all teema alguses olevat pilti, siis edasi viimiseks tuleb sissetuleva kaabli sooned ühendada värvide järgi edasi mineva kaabli soontega. Oleneb sellest millega ühendused on tehtud, tuleb need lahti võtta ja lisada kolmas (uue kaabli) soon.
Kas kuulol olid värvilised sooned?
Ja mis tähtsus on soone värvil kui kaks juhet läheb järgmise seinakontaktini?
Vast ainult et "värvitundja" ei pea mõtlema kumb on faas.
On selline asi - faasiindikaator.
Väike neoonlamp ja takisti, näeb välja nagu kruvikeeraja.
Kui katsuda selle otsaga nulli, siis lamp ei põle.
Katsud aga faasi, süttib põlema.
Faasiindikaator ?
Kas see faasiindikaator "neutraali" ei indikeerigi ?
Comment