Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elektrigeneraatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Elektrigeneraatorid

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
    Tegelikult need lood tavaliselt ei käi siiski päris niimoodi. Suure tõenäosusega saaks ka sellest töötava asja.
    Arvan sama ja pealegi, liiga suur rahasumma niisama seismiseks.
    Tulede vilkumise periood (u. 0,25 sekundit) ka viitab minumeelest
    AVR-ploki valele töötamisele. Ehk piirdub kordategemine lihtsalt
    ploki häälestamisega, kui sellel see võimalus valmistaja poolt
    olemas on. Võimalik et see agregaadi kokkumonteerimise järel
    on (tervel partiil) lihtsalt tegemata / kontrollimata jäänud...
    Elektroonika töötab suitsu baasil.
    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Pagan küll,nüüd tänu headele postitajatele tõepoolest tühistasin uue generaatori ostu tellimuse.Hakka või uskuma,et mingi AVR viga ja see sindrinahk hakkab veel tööle.Kas ma peaksin selle nüüd parandusse viima või saaks sellega ka elektrik hakkama?
      Igal juhul tänan kõiki vastajaid ja tundub,et olen äsja 600 Eurikut, ehk terve aasta jagu õlleraha kõrvale pannud!Saab masin korda,siis võtan küll foorumlaste auks kõva peatäie!

Comment

Ma huvi pärast küsin, et mismoodi sa praegu foorumis postitad, st. kuidas elektrit saad. Enne kirjutasid, et pesumasin, külmik, arvuti (kas kõik juba uued ostetud?) generaatori taga. St. kas siis mingi elekter ikka majas on?

Comment

Esmalt postitatud kagumees poolt Vaata postitust
          ..... Kas ma peaksin selle nüüd parandusse viima või saaks sellega ka elektrik hakkama?
          ..... siis võtan küll foorumlaste auks kõva peatäie!
          Kas just ainult elektrik, aga automaatika-elektroonika teadmistega / kogemustega võiks olla.
          Asukoht on saladuseks?... siis keegi teaks kedagi kes oleks lähemal ja vaataks üle...
          kagu-,,, võiks viidata Võrumaale või ka mitte...? Peatäiega pole ju kiiret...

Comment

Elekter on mul majas sees-nuuman endiselt seda EE-d Maija on veetud proffessionaalsete elektrike poolt läbi spetsiaalse kapi võimalus kogu maja elektriga toita.Majas on nagu NASA juhtimiskeskus,kus iga voolutarbija on kaitselüliti all.Geneka panin taha siis kui oli paar aastat tagasi suur torm ja maja jäi elektrita.Kuna geneka kirjelduses oli kirjas,et talub peenelektroonikat lasin masinal rahulikult töötada.Külmik töötas,tehnika töötas ja justkui oli asi ok-kuni pellarisse minekuni.Selleks ajaks olin genekat vändanud nii pool tundi.Peale lampide vilkumise nägemist kohe tormasin garaazi ja genekas välja.Õhtuks oli vool tagasi.Äkki tütar avastas,et telekas ei lähe käima,hakkas suitsema.Järgmine päev tarisin teleka remonti ja selgus,et toiteplokis mingi junn läbi.Ok-ple hullu.Järgmine päev avastasin,et mikro küll keerleb,aga ei soojenda.Mis seal ikka-jälle remonti.Ühesõnaga magnetron läks õhtale ja remont tundus mõttetu.Vist mõni päev hiljem pani arvuti tasku-pilti enam ette ei tule ja valmis.Läpakas oli.Jälle remonti.Emaplaadil mingi junn õhtale läinud ja remont mõttetu.Mis seal ikka.Seejärel hakkas külmik trikke tegema.Mingi elektroonika juhtpult tuksis.Selle sain jumala abiga korda.Järgmine tõsine jama oli elektroonilise AEG pesumasinaga-ta küll ei töötanud,aga oli võrgus.Jälle mingi elektriline värk oli,aga saadi korda.Kõik need asjad hakkasid streikima 2 nädala kestel.Ei tea,kas needus majas või oli see tõesti geneka tehtud äpardus.Mine võta nüüd kinni.Aga neid remondimehi hakkasin isegi unes nägema-nii palju sai nende vahet joostud.
            Ah jaa-ma Põlva
            Teema algatasin sellepärast,et nüüd oli jälle hiljuti suur torm ja maja oli 3 päeva elektrita.Enne uue geneka ostu mõtlesin,et uurin veidi maad targemate käest.
            viimati muutis kasutaja kagumees; 02 m 2012, 13:09.

Comment

..... Ah jaa-ma Põlva .....
              Uurisin Põlva kohta - kurb seis on, spetsialistid on ära (Soomes või mujal) ja
              nendel kes jäänud, on ülimalt raske süvenemiseks / vaatamiseks aega leida.
              Kui sellest AVR-plokist saaks pilti teha, vaataks ja mõtleks edasi...
              viimati muutis kasutaja fre; 02 m 2012, 13:22.

Comment

Ma ausalt ei tea genekast midagi-veel vähem kus see toiteplokk asub.Lammutan veel täiesti ära teise.

Comment

Uurisin täiendavalt, siiski on Põlvas Lao t. 12 töökoda, FIE Saido Soodla (kes
                  on siin foorumis 'Remondimees'). Teatakse seda kohta telekaremonditöökojana.
                  Antakse head lootust, sest selliste vigadega on neid seal varem olnud, erinevad
                  AVR-plokkide rikked ja nemad on korda saanud. Edu!

Comment

lasin masinal rahulikult töötada.Külmik töötas,tehnika töötas ja justkui oli asi ok-kuni pellarisse minekuni.Selleks ajaks olin genekat vändanud nii pool tundi
                    Mismoodi sa üldse ühefaasilise generaatori maja kolmefaasilisse süsteemi ühendasid? Selge see, et tervet maja ei saa selle hädise 2,1kW varustada. See on mõeldud ikka külmkapi ja mõne lambi jaoks.

Comment

Fre-olen Sulle vist konjaki võlgu.Igaljuhul suured tänud!Juba esmaspäeval lähen sinna!
                      Leitnant(sorry-vanemleitnant)-ära sa seda minu käest küll küsi.Loomulikult elektripliiti ja võimsamaid asju ma taha ei pannud.Aga külmik,säästupirnid,telekas,arvutid toidab see 2,5 kva küll kenasti ära.Vähemasti rikkus see jorn küll ära kui just kotermann külas ei käinud.Garaazis on kapp,kus tuleb lihtsalt üks ümberlulitus teha ja ongi kõik.Mul süsteem selline,et esmalt läheb vool garaazi ja sealt maija.Kui vool tuleb tagasi,läheb seal mingi lambike põlema.Tuleb siis teha uuesti tagasilülitus.Ja rohkem ei tea ma asjast essugi.Täisautomaatika jaoks mul kahjuks tugrikuid tol korral nappis.
                      viimati muutis kasutaja kagumees; 02 m 2012, 16:19.

Comment

Working...
                      X