Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem pesumasinaga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Probleem pesumasinaga

    Probleem siis selline, et trummel ei suuda pesuga koos täit ringi ära teha ainult loksub edasi tagasi pool pööret. Rihm on korras. Pesureziimi teeb korralikult. midagi vahelt ära ei j2ta jne. Mis v6ib viga olla ja mis selle parandus v6ib maksma minna?

    #2
    Vs: Probleem pesumasinaga!

    Mis mudel kui vana millise mootoriga? Arvatavasti on mootori kondensaator mahtuvuse kaotanud (tavaliselt selline silindriline valge plönn mutriga otsast kinnitatav)kui nii siis ostad oomipoest uue. Aga enne tee kindlaks kas see seal üldse on, kui on mõõta mahtuvust kõigepealt kui võimalik.

    Comment


      #3
      Vs: Probleem pesumasinaga!

      Mina avastasin oma pesumasina juures vea hoopis programmi lülitis, mis oli must ja kontaktid olid nõrgad. Puhastasin ja pingutasin kontakte ning masin hakkas toimima nagu uus.
      Viga avaldus pesuprogrammis, vesi ei jäänud pidama, jooksis läbi masina kohe kanalisatsiooni. Ka jukerdas muudes kohtades.
      Programmi lülitis on kontaktid, millega ühendatakse skeemi erinevaid takistusi. Kui kontaktid on mustad ja nõrgad, muutub soovitud takistus hoopis teistsuguseks ja asi läheb metsa.

      Comment


        #4
        Vs: Probleem pesumasinaga!

        Mootori konde on vbl oma parameetreid muutnud.

        Comment

        Working...
        X