Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Höövli magnetkäiviti ja termorelee
Collapse
X
-
Pigem oleks huvitatud mõnest joonisest , mis oleks käsitsi tehtud ja juurde märgitud mis juhe millise klemmi alla läheb, kui piltide järgi viga ei märka .
Võiksin lisada veel , et lülitisse on viidud mõlemi avatud kontakti alt juhe(üks ühelt pool teine teiselt poolt) ja lisaks veel ühe faasi alt üks juhe .
Comment
-
Vs: höövli magnetkäiviti ja termorelee
Sellest ülemisest tühjast kruviaugust (ehk mähise otsast) veidi allpool ja paremal on üksik pruun juhe, äkki nende vahele sild? Ei, ega ma tegelikult ei tea, see on lihtsalt suvaline oletus. Ma ei tea ju isegi seda, kuidas lüliti külge juhtmed ühendatud on ja miks pealetuleva faasi pruuni juhtmega koos on kruvi all veel lausa 2 sinist juhet.
Seega...Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitustKutsu appi inimene, kes tunneb asja.
Comment
-
Esmalt postitatud kikkeli poolt Vaata postitustehk üks sinine juhe tuleb faasi alt lüliti ja teine sinine juhe läheb termoreleesse .
Comment
-
Midagi umbes sellist : http://www.seekic.com/circuit_diagra...n_circuit.html , skeemilt on puudu termo normaalselt suletud kontaktid.
Mähis paistab Sul olevat samuti 380 V.
Ilmselt on valesti üks sinistest käiviti ülemiste kontaktidele minevatest juhtmetest - mõlemad lähevad sama faasi peale , aga peaksid eri faasidele minema.
Kui ma piltidest õieti aru saan.viimati muutis kasutaja klm; 14 m 2014, 20:20.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Sai siis sissetuleva pruuni faasi peal olev jämedam sinine juhe tõstetud eraldi helehalli faasi peale ( keskmise peale ) ja lisaks üleval oleva mähise otsast pandud sild avatud kontakti peale ( pruuni juhtme alla , mis läheb lüliti ). Kõik hakkas toimima nagu peab , ainuke mure tekkis siis, kui mootor oli umbes 5 minutit käinud , hakkas magnetkäiviti mähisest tõusma vaikselt suitsu .
Comment
Comment