Kas väliselt korras arvutiaku laadija millega pole varem probleeme esinenud võib iseseisvalt tekitada nii suurt voolukõikumist et samas võrgus läheb läbi mitu teist tarbijat?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kas arvuti laadija võib põhjustada voolu kõikumist?
Collapse
X
-
Vs: Kas arvuti laadija võib põhjustada voolu kõikumist?
Üld kasutavas hoones käis elektrik teostamas töid. Peale seda lõi ühes ruumis voolu välja ning oli lambilt näha voolukõikumist. Selle peale läks ruumis läbi lambi pirn, pikendusjuhe ja sellega ühenduses olnud mobiililaadija ning arvutilaadija mis oli ühendatud otse stepslisse. Teises ruumis läks läbi kaamerate toiteplokk. Elektrik väidab et tema ei olnud milleski süüdi ning et kogu jama oli tingitud pikendusjuhtmest. Pikendusjuhtme omanik väidab et kogu jama on tingitud arvutilaadija impulstoiteplokist. Ise olen täiesti elektri ja tehnika võõras inimene kuid üritan nüüd leida objektiivset hinnangut sellele kas minu laadija võis seda põhjustada.
Comment
-
Selle jutu peale võib vaid oletada, et laadija on küll viimane asi, mida süüdistada. Aga see on vaid minu isiklik arvamus.
Esmalt postitatud Kriimu poolt Vaata postitustSelle peale läks ruumis läbi... pikendusjuhe... ning arvutilaadija
E: Ja see süüalune laadija läks siis ise ka läbi? No siis see võis ju küll süüdlaseks osutuda.viimati muutis kasutaja A.S.; 19 m 2014, 15:57.
Comment
-
Tüüpiline. Süüdi jääb see, kes asja ei jaga. Ehkki tiba raske on aru saada näiteks sellest, mida mõeldakse "pikendusjuhtme läbi minemise all". Soovitan leida mõne tuttava, kes elektrit natuke jagab ja lasta temal selle elektrikuga väidelda. Ilmselt ikka elektrik midagi mäkerdas ja ei taha vastutust endale võtta.
Comment
-
No vool kadus pistikutest maksimum 5 minutit peale seda kui elektrik tööd lõpetas. Kuulda oli raginat pikendusjuhtmes seda kuuldes eemaldasime koheselt oma laadijad stepslist ja siis oli laualambilt näha kuidas pirn vilkus ja lõpuks kustus siis kadus stepslitest vool.
Comment
-
Pikendusjuhtme omanik väidab et tema lasi pikendusjuhtme lahti võtta ja seal lühiseid või miskit taolist pole. Elektriku töö kohta tean ainult et ta käis paigaldamas mingisugust lisakaitset. Otsitakse siis süüdlast kes peaks asjad kinni maksma. Kuid igalt poolt kus uurinud olen on väga raske tõestada et laadija kas oli või polnud süüdi selles. Samuti öeldakse elektriku tööde kohta et seda teab vaid tema ise.
Comment
Comment