Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Samsung RT25BVPW külmik ei toimi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Samsung RT25BVPW külmik ei toimi

    Eelmistest teemadest ei leidnud kahjuks lahendust.
    Enne remonti oli sügavkülmas kerge miinus, jäätis vedel ja friikad raisus. Kutsusime Samsungi volitatud remontija, kuskilt Pallasti tn. mingi Sevi oli vist firma. Tehnik posis midagi, pistis anduri sügavkülma, ütles et on ok ja kirjutas krõbeda tsheki. Järgmisel kahel päeval ei suutnud sügavkülm liitrist veepudelit lõpuni jäässe saada. Närvide säästmiseks otsisime kiidetud külmamehe. See pani oma jutu järgi süsteemi surve alla ja leke oli külje sisse ehitatud torustikus. 50€ eest pani ta selle asemele taha musta karva radika ja lisas r134a gaasi. Veepudel oli küll jääs. Järgmised päevad kompressor muudkui huugas ja klaastermomeeter näitas -15 , hiljem -13. Lülitasin välja. Vennike lubab nädalaid kohale tulla, aga lihtsalt ei ilmu. Kohutava lekkega kontuuris ma küll mingit leket ei tuvasta, panen ühe otsa kinni , teist puhudes-imedes ei sisise ka. Millega saaks survet kontrollida?
    Lisainfoks masina vanus ca 8a, üks kompressor, kapillaartermostaadid, nagu päris külmik.
    ...
    Mis jama see tekstiga küll on? Tahvelarvutiga ei saagi kasutada?
    viimati muutis kasutaja Scott; 28 m 2014, 04:55. Põhjus: vormindus parandatud, teema liigutatud audiovideo foorumist

    #2
    Vs: Samsung RT25BVPW külmik ei toimi

    Tänud lugejatele. Vahepeal hoidsin ka nädalakese kapikest tagurpidi, miinuseid juurde küll ei tulnud. See vist rohkem Kristall´tüüpi kapi teema.
    Lisaks Sevile võiks siis ka kaugemale hoida 56819504 tegelasest, kes arvab, et nii üks külmik peabki töötama. Kulgeb ringi SPETS 24 kirjadega kaubikuga, tegevusaladeks külmaseadmete, külmikute ja külmkappide remont.

    Comment


      #3
      Vs: Samsung RT25BVPW külmik ei toimi

      Kus sa mida puhusid?

      Tagurpidi? Milleks ja ega kapp sel ajal ei töötanud?

      Endal oli ka hiljuti jama, et külmkapp muudkui töötas ja töötas ning tegi tugevat häält, samas ei külmetanud. Selgus, et oli leke. Vahetati taga mingi toru välja ning hetkel töötab korralikult.

      Kui kapp hakkab liiga sageli ja liiga pikalt tööle, tasub see välja lülitada ning remonti viia. Too aine seal kapis pidavat ka ohtlik olema.

      Comment


        #4
        Re: Vs: Samsung RT25BVPW külmik ei toimi

        Tundsin lihtsalt huvi, miks pärast kallist remonti asi ikka ei tööta ja üks võimalus oleks kontrollida väidetavalt kohutava lekkega kontuuri , mis on lahti ühendatud, hermeetilisust. Vaata, kui üks radikas on ehitatud kapi külgede sisse, siis see on endiselt seal sees. Ja kaks toruotsa paistavad sealt välja, nendest üht sulgedes ja teise otsa vaakumit või survet tekitades peaks miski sisisema hakkama.
        Enam lihtsamalt ma seda seletada Sulle ei oska.
        Enda meelest olengi nagu selle kapi remonti viinud.Pärast soss-seppade pasarahet on lihtsalt sportlik huvi, mis sel asjal viga on.
        Koju sai kunagi uus Snaige soetatud. No ei ole sellel ühtegi tervet plastdetaili ja elektroonika on mitu korda vahetusse läinud. Aga mitte sellest ei tahtnud ma kirjutada. Kas peaks külmiku itbussi vedama või ? Seal ei suudeta poole aasta jooksul läpaka klaviatuurigi korda teha.

        Comment


          #5
          Vs: Re: Vs: Samsung RT25BVPW külmik ei toimi

          Esmalt postitatud khunt poolt Vaata postitust
          ... üks võimalus oleks kontrollida väidetavalt kohutava lekkega kontuuri , mis on lahti ühendatud, hermeetilisust. Vaata, kui üks radikas on ehitatud kapi külgede sisse, siis see on endiselt seal sees. Ja kaks toruotsa paistavad sealt välja, nendest üht sulgedes ja teise otsa vaakumit või survet tekitades peaks miski sisisema hakkama. ...
          Kompressor annab survet, mida sina puhudes ei jõua tekitada. Niimoodi leket ei avasta.

          Comment


            #6
            Re: Vs: Re: Vs: Samsung RT25BVPW külmik ei toimi

            Jällegi nõus, ei suuda ma rehvi täis puhuda. Ju siis Tanel-poiss on teinud selle -15 kraadi tootva ja vahetpidamata müriseva kapi imeliselt korda, ma ei oska lihtsalt head tööd hinnata. Spets24 ruulib! 56819504 see on üks hea mees, tegija, soovitan.

            Comment


              #7
              Vs: Re: Vs: Re: Vs: Samsung RT25BVPW külmik ei toimi

              Mingi otsingu põhjal on sell asutanud kultuslikuna mõjuva Kõik Külmaks oü. Nii, et kes tahavad "külma" saada, võtke kodanikuga ühendust.
              Vahepeal proovisin ka ,kas masin töötab, ei midagi uut.

              Comment

              Working...
              X