Sooviks teada, millise voolutugevusega tuleks arvestada 3F, 40A kontaktori juhtahelas, juhtpinge 230V?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kontaktor
Collapse
X
-
Vs: kontaktor
Esmalt postitatud w@ldur poolt Vaata postitustsõltub, milline on kontaktori mähis.
Mark aitaks palju.
Comment
-
Tundub, et ka sinu omal on mähis 4W, ka siin on: http://www.abb.com.my/product/seitp3...cid=9AAC167697
Ehk et kui mähis on 4W, ja käib 230V peal, siis puhtalt siit võiks olla 20mA päris miinimum.
Paar-kolm korda võiks ikka varu olla.
Millega tüürida kavatsed?Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Kontaktor
Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitustTundub, et ka sinu omal on mähis 4W, ka siin on: http://www.abb.com.my/product/seitp3...cid=9AAC167697
Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitustEhk et kui mähis on 4W, ja käib 230V peal, siis puhtalt siit võiks olla 20mA päris miinimum.
Paar-kolm korda võiks ikka varu olla.
Millega tüürida kavatsed?
Juba leidsin
Power loss: 4w. Tänud
Comment
-
Ära võta neid numbreid tõsiselt, paned testri voolu mõõtma ja saadki tegeliku voolu teada. Ja kui paned kontaktori sellisesse asendisse (midagi magnetahelale või kuhu iganes vahele), kus ankur liikuda ei saa, näed maksimaalset sisselülitusvoolu. See võib olla aga üllatavalt suur.
Comment
-
Kontaktor
Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitustT
Millega tüürida kavatsed?
Power loss : Per pole 4W
3F puhul tuleb siis 12W.
Praegu avastasin, et sa avasid abb in malaysia weebilehe. ABB kodulehe kataloogis power loss ei ole näidatud.
Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitustÄra võta neid numbreid tõsiselt, paned testri voolu mõõtma ja saadki tegeliku voolu teada. Ja kui paned kontaktori sellisesse asendisse (midagi magnetahelale või kuhu iganes vahele), kus ankur liikuda ei saa, näed maksimaalset sisselülitusvoolu. See võib olla aga üllatavalt suur.
Comment
-
Esmalt postitatud donli pooltKas võib olla kindel, et voolutugevus on väiksem kui 3A?
E:
Kuigi ma kardan, et mähise aktiivtakistus on nii suur, et 3A peale ei pruugi see vool siiski minna ka sisselülituse ajal.viimati muutis kasutaja A.S.; 14 October 2014, 20:13.
Comment
Comment