Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mikrolaineahi lööb kaitsme välja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mikrolaineahi lööb kaitsme välja

Tere!
    Mul siis selline 15 a vana omal ajal LG tippmudel MG-583MC. Hakkasin üks päev tööle panema ja plõksti olid numbrid eest kadunud. Võtsin siis lahti ja proovisin testriga, et kaitse läbi. Uuni taga tuulutusavad olid aastatega tolmu täis läinud. Puhastasin ära ja panin uue kaitsme, aga ikka nagu mikrolained tööle paned, lööb kaitsme läbi. Samas kvartsgrill töötab ilusti. Kui kaitsme läbi lööb, tuleb kerget kärsahaisu ka.
    Pika jutu peale siis küsimus järgmine, et kas tasub üldse remondikotta viia või mõttekam uus osta. On üldse võimalik neid mõistliku hinnaga parandada?

Vs: Mikrouun lööb kaitsme välja

Aga pane mudelinimi Google-sse ja vaata, mida see ütleb. Ma nägin seal isegi vist remondimanuaali... Edu!

Comment

Kahjuks nii kõva remondimees ei ole, et ise edasi pusida. Ei oska isegi ette kujutada, mis jupid seal üldse on. Lihtsam on vist minna uut ostma.

Comment

Esmalt postitatud janl poolt Vaata postitust
        Kahjuks nii kõva remondimees ei ole, et ise edasi pusida. Ei oska isegi ette kujutada, mis jupid seal üldse on. Lihtsam on vist minna uut ostma.
        Õige otsus, kõrgepinge ja mikrolained pole just mänguasjad ja võivad tappa või vigastada.
        MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
        KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

EE orjusest vaba!

Comment

Working...
          X