Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Induktsioonpliidi käitumine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: induktsioonpliidi käitumine

Okei, plaat jookseb seega 16A kaitsme taga.
    Kas on seadistatud 13A või 16A jaoks?
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Vs: Induktsioonpliidi käitumine

Mulle kipub jääma mulje, et siin üritatakse tõestada, et täiesti terve pliit on ikkagi katki.

Kogu teema keerleb selle ümber, et diagonaalis plaadil keeb- ei kee.
      Küsiks hoopis: kas läbiviidud test on adekvaatne ja testi tulemus üldse arvestatav?

Kas testija võttis arvesse, et erinevad plaadid on erineva võimsusega?
      Kui nendel plaatidel kuumutati ühte ja sama hulka vett ühesuguses nõus, siis iga plaat ilmselt keetiski seda erinevalt- nõrgemad plaadid pidid koguaeg kütma ja võimsamad ainult aeg-ajalt suristasid?

Või mismoodi see test oli?

Kui pliidil jääb võimsust väheks rohkemate töös olevate plaatide tõttu, siis mida induktsioonpliit sel juhul teeb? Kas keegi teab?
      Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
      Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Esiteks minu küsimuse mõte oligi selles, et kas see on OK kui pliit nii teeb! Teiseks hakkas seda pulseerimist tegema just väiksema võimsusega keeduala ja seda just siis, kui samaaegselt oli töös ka sama poole suur keeduala. Üksi töötades seda pulseerimist ei ole. Kuna praegu ei ole kodus, siis hetkel ei saa uusi erinevaid teste teha.

Comment

Esmalt postitatud tsaar poolt Vaata postitust
          Korteri peakaitse on 32A
          Sel juhul saaks pliidile panna 20A kaitse ja pliit täie võimsusega tööle. Toitekaabli võiks siis muidugi 3x4mm2 vastu vahetada.

Comment

Kuna tegemist vastvalminud ja garantiiga korteriga siis ma pigem ei hakkaks seal mingeid kaistmeid vahetama Kui ma kunagi koju jõuan, ex vaatan yle, mis seadetega pliit hetkel töötab.

Comment

Esmalt postitatud tsaar poolt Vaata postitust
              Esiteks minu küsimuse mõte oligi selles, et kas see on OK kui pliit nii teeb! Teiseks hakkas seda pulseerimist tegema just väiksema võimsusega keeduala ja seda just siis, kui samaaegselt oli töös ka sama poole suur keeduala. Üksi töötades seda pulseerimist ei ole. Kuna praegu ei ole kodus, siis hetkel ei saa uusi erinevaid teste teha.
              Minu tagasihoidliku hinnangu järgi (mille kujundamist aitas natuke kaasa nii isiklik kogemus, kui internetiotsing) on kõik korras. Samas miks Sa ei pöördu oma küsimusega kas müüja, maaletooja või ametliku/sertifitseeritud remondifirma poole ? Mistahes case lahendamisel loeb siiski nende, mitte foorumi arvamus.

Comment

Working...
              X