Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pesumasin ei soojenda vett piisavalt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Pesumasin ei soojenda vett piisavalt

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
    Miks on vasakpoolne vale ja parempoolne õige?
    Mis mõttes miks? Vasakpoolsel pildil vooliku väljavooluava on ju masina veetasemest madalamal, seega mõningal juhul imetakse masinasse sisselastav vesi voolikust kohe jälle välja. Vanasti sai ju niiviisi riigimasina paagist bensiini välja imetud, õigus?

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
      Vanasti sai ju niiviisi riigimasina paagist bensiini välja imetud, õigus?
      Kas selleks ei pidanud seda alumist otsa kiiresti vedelikku pistma?
      Vastasel juhul tõusid õhumullid ülesse ja vedeliku vool katkes.

Parempoolse joonise järgi trumlis olev vesi on kõrgemal kui toru käänukoht ja peaks välja voolama.

Comment

Kus sa trumlis seda veetaset näed? Ei see vesi masinatel nii kõrgele tõuse. Ja käänukoht pole üldse oluline.

Aga õhu pumpab voolikust pump eelnevalt välja, pärast saab vesi juba iseseisvalt hakkama.

Comment

Pildid on kergelt väärakad jah ja kui teksti lugeda ei viitsi/oska, siis on veidikene raske aru saada.

Comment

Kus sa trumlis seda veetaset näed? Ei see vesi masinatel nii kõrgele tõuse. Ja käänukoht pole üldse oluline.
            Ärajooksu toru on trumlikeskkoha kõrgusel järelikult ei saa vesi olla kõrgemal kui trumlik keskkoht.
            Mul on masina voolikud nagu vasakul pildil. Järgmise pesu ajal kontrollin kas vesi kaob.

Comment

Ärajooksu toru on trumlikeskkoha kõrgusel järelikult ei saa vesi olla kõrgemal kui trumlik keskkoht.

Mul on masina voolikud nagu vasakul pildil.
              > Saab küll, kuna vee väljumine on magnetklapiga suletud sissevoolu- ja pesemisrežiimis.
              >> Mis tähendab, et tühjendusmootor töötab pikemas/raskendatud režiimis. Võid ka kõhukõrgusele kraanikaussi toruotsa panna nagu sovjetiajal, ka siis voolab ära. Ja kui mootor töötab lühiajaliselt, et vaid tõmme tekiks, siis jääbki sul trummel vett täis.
              Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
                > Saab küll, kuna vee väljumine on magnetklapiga suletud sissevoolu- ja pesemisrežiimis.
                Kui klapp lekib, siis võib ju kuumenemise ajal vesi väljuda. Ka ilma pumbata.
                Ja kas seal peabki alati olema klapp?
                >> Mis tähendab, et tühjendusmootor töötab pikemas/raskendatud režiimis. Võid ka kõhukõrgusele kraanikaussi toruotsa panna nagu sovjetiajal, ka siis voolab ära. Ja kui mootor töötab lühiajaliselt, et vaid tõmme tekiks, siis jääbki sul trummel vett täis.
                Kuumutamise ajal ju ei pumbata vett ära.

Comment

Kui klapp lekib, siis võib ju kuumenemise ajal vesi väljuda. Ka ilma pumbata.
                  Ja kas seal peabki alati olema klapp?

Kuumutamise ajal ju ei pumbata vett ära.
                  Kui klapp lekib, siis ongi jama/defekt ja tuleb parandusse minna või ise korda teha.
                  Kuumutamine on üks segment pesurežiimist, niiet vee ärapumpamist ei toimu.

Ega sul juhuslikult RIGA-8 mudel pole , seal töllerdas väljavoolutoru misiganes asendis, erinevalt tänapäevastest, kus toru kaare kõrgus on tagaseinakinnitusega või manuaalis määratud?
                  viimati muutis kasutaja martk; 26 m 2016, 23:59.
                  Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Jutt käis sellest parempoolsest "masinast", olgu ta või RIGA.
                    Kas sellises masinas saab trummel olla vett täis? Klapita!
                    Vasakul oleva masinaga vähemalt seda probleemi pole.

Comment

Mis klapist jutt käib? Mina pole küll ühtegi pesumasinat näinud, millel väljavoolu peal klapp oleks. Ilmselt olen neid siis vähe läinud, väga vähe.

Aga väljavoolu klapp oleks tore küll, viska aga voolik suvaliselt sauna põrandale ja mingit probleemi pole.

Comment

Mis klapist jutt käib?
                        On olemas inimesed kes lammutavad neid masinaid. Nemad teavad.
                        Mina pole küll ühtegi pesumasinat näinud, millel väljavoolu peal klapp oleks. Ilmselt olen neid siis vähe läinud, väga vähe.
                        Aga väljavoolu klapp oleks tore küll, viska aga voolik suvaliselt sauna põrandale ja mingit probleemi pole.
                        Pane ots kõrgemale ja ka pole probleemi.

Veel parem, kasuta spetsialistide teenuseid.
                        Nõmmik vist defineeris neid kui "need kes tantsu ajal tagurpidi käivad".

Comment

[ATTACH=CONFIG]12544[/ATTACH]
                          Kas sellises masinas saab trummel olla vett täis? Klapita!
                          Vasakul oleva masinaga vähemalt seda probleemi pole.
                          Kui skaala (50cm) on korrektne, siis on need kaks masinat väga erineva suurusega .

Kui voolik on peenike ja trummel on õhutihe, siis paremal natuke aega on vett täis.

Minu vaatluste kohaselt võtab tavaliselt masin vett luugi veerandi kuni kolmandiku kõrguseni.

Comment

Pesumasin ei soojenda vett piisavalt

Esmalt postitatud M.L poolt Vaata postitust
                            Minu vaatluste kohaselt võtab tavaliselt masin vett luugi veerandi kuni kolmandiku kõrguseni.
                            Palju võtab siis küll, mul on vaevu trumli pühi märg ja luuku avada pole mingi pobleem, välja ei tule midagi. Minuarust on see tänapäeval tavaline, - vee säästmine jne

Äärmiselt asjalik link.
                            Paraku on võimalusi, miks piisavalt ei soojendata, nii palju, et ma ei suuda leida, mis minu omal viga on.

Termostaat on nagu OK.
                            Suujenduselement ka. 2,5minutiga soojendab 20C üles.
                            aga miks kauem ei soojenda või miks järgmine suts on 25-40 sek, ma aru ei saa.

Rõhu-veetaseme indikaator - kui see oleks rikkis, siis hakkaks ju juurde laskma vett sisse? seda mul ei tee.

Katlakivi - mul ei tulle piisavalt pikalt pinget peale - kas miski asi saab aru, et soojendi on katlakivine või katki ja seetõttu katkestab pinge ära? ei kujuta ette nagu. Termostaat on eemal ja reageerib vee temperatuurile.
                            viimati muutis kasutaja Scott; 27 m 2016, 23:54. Põhjus: järjestikpostitused kokku (kasuta multiquote nuppu mitme postituse tsiteerimisel)

Comment

Mida temperatuurinupp muudab ja kas see üldse kuidagi mõjub?
                              Kui masin küttekeha voolu oskab mõõta siis võib hinnata ka katlakivistumist aga vaevalt.
                              Või ongi hoopis vee koguse viga, pole küll näinud masinat mis luugini ei täidaks.
                              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
                              X