Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pesumasin ei soojenda vett

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pesumasin ei soojenda vett

Tere!

Ei tea, kas keegi siit oskab aidata, kuid probleem järgmine. Nimelt avastasin, et pesumasin ei soojenda enam vett, eeldasin et küttekeha läbi. Kakkusin siis selle masinast välja ja ostsin uue asemele, öeldi, et küttekeha läbi, kuid termosensor toimib, st seda juppi välja ei vahetatud. Uuel küttekehal oli aga ühel pool 2 pistiku asemel 1, seega pidin 2 juhet mingite juhtmeotsikute abil kokku ühendama, lootma jäädes, et kõik hakkab tööle. Ühendasin kõik kokku ära, kõik justkui toimiski kuid vana probleem endiselt jätkus - vesi ei lähe ikka soojaks. Nii palju kui lugenud olen, siis termosensori ja küttekeha probleemide puhul peaks pesumasin lõputult pesema jääma, mul aga peseb masin tsükli otsast lõpuni läbi.

Kas võib olla, et sensor ikkagi ei toimi või on asi kuskil juhtmestikus? Remondimeest ei taha kohe põhimõtte pärast kutsuda loodan, et keegi siit on teadjam.

Vs: Pesumasin

Mis pesumasin see selline on? Kas vana küttekeha takistust mõõtsid? Kas küttekeha toitejuhtmetele pinget näitab? Tee ka mõned pildid.

Comment

Vahest sai pluss ja miinus tagurpidi peale, katsu äkki hoopis külmutab nüüd. Jää pesumasinas pole naljaasi.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
        Maipühad on Sind kah valepidi keeranud.

Comment

Vs: Pesumasin ei soojenda vett

Tööde järjekord peaks olema järgmine:
          kõigepealt kontrollid, kas pinge tuleb küttekehale. Kui tuleb, siis mõõdad pingevabas olekus küttekeha takistuse.
          Programmid on erinevad – ühed lülitavad järgmise programmijupi sisse, kui etteantud temperatuur on saavutatud. Osa vanemaid annavad lihtsalt ette aja, mille jooksul vesi peaks saavutama etteantud temperatuuri.

Comment

Working...
          X