Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Magelis displei vigane
Collapse
X
-
Vs: Magelis displei vigane
Esmalt postitatud Sully poolt Vaata postitustKas vahetada või saab seda kuidagi taastada?
Tahad uut?
Pead arvestama, et soft tuleb ka ringi tõsta.
Comment
-
viimati muutis kasutaja klm; 26 September 2017, 19:07.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Esmalt postitatud klm poolt Vaata postitustKui uue sama marki displey ostad, siis uutel ekraanidel on teine tarkvara versioon ja teine käsustik, samuti ei istu otsad üks ühele.
Comment
-
Astusin samasse ämbrisse, ja seetõttu tean.
Vahetükki CAT tangidega tegemine oli kõige väiksem mure, PLC kood tuli kah ringi teha, lisaks muidugi on progemiseks kaableid ja juhtprogramme vaja.
Kui saaks displey sisse uue LCD mooduli, siis jääks kõik see jama ära.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
Comment
-
Esmalt postitatud klm poolt Vaata postitustAstusin samasse ämbrisse, ja seetõttu tean.
PLC-s muutuste tegemiste juttu võib tellijale rääkida...
Comment
-
Esmalt postitatud Farad poolt Vaata postitustMINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
Comment
-
Tarkvara uuesti paigaldamine ei tundu lihtne, kuna omal selleks võimekus puudub. Korra võtsin selle lahti, et tuvastada defekt. Ekraani kummiriba näppimine tookord tulemust ei andnud. Ei julgenud seda ka päris ära lammutada.
Displei suremine toimus äkki, pärast paar ööpäeva jahedas ruumis seismist lakkasid osad segmendid töötamast. Vbl tõesti niiskuse kahjustuse vs. halva kontakti leidmiseks peaks selle päris avama.
Comment
Comment