Tere, sõber ostis kaks laualampi metallist alusega, mida puudutades lamp lülitub sisse. Teine ja kolmas puudutus suurendavad heledust, neljas lülitab välja. Karul kõhus plokk nimega MT-1009A ehk siis selline https://www.ebay.com/itm/Ming-Tong-M...-/131832580170. Lambid mõlemad identsed ja uued sees 42w 220v halogeen pirnid. Elab inimene korrusmajas ja juhtmestik korteris pidi olema uus veetud. Pistes kodus lambid seina pidid mõlemad lambid kas kohe või hiljemalt viie minuti jooksul hakkama ilma välise mõjutusega ringiratast tsüklit jooksutama ehk siis sisse, heledamaks kinni jne. Kusjuures korteris ühes pistikupesas pidi süsteem kuni pool tundi toimima. Tõi siis mulle remonti mul põlevad juba päevakese mõlemad ühegi häireta. On kellelgi ideid kas probleem võrgus, või võib mõni väline asi nende tööd mõjutada ? Inimesele hirmsasti meeldivad need lambid, kas olemas mõni mõõtudelt samasuur töökindlam plokk ?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Probleem lambi sensorlülititega
Collapse
X
-
Vs: Probleem lambi sensor lülititega
Ma olen sarnaseid ilma korpuseta regulaatoreid kasutanud ja ei ole ükski vilkuma hakanud. https://www.ebay.com/itm/AC-3-Way-De...cAAOSwI-BWODAr
Comment
-
Vs: Probleem lambi sensorlülititega
Mul olid sensoriga sisse-välja ja sujuva 0..max..0 heleduse reguleerimisega regulaatorid igal halogeenlampidega valgustil. Kui tuli kaugloetav elektrimõõtja, siis hakkasid kõik valgustid ise oma elu elama. Prooviks pandud toitefilter (arvuti oma) aitas küll, kuid ei hakanud sellepärast tervet maja maha lõhkuma, kuna regulaatorid olid kompaktsed ja mitmete seinte sees. Ühine filter oleks tähendanud kilbi ja terve elektriühenduste ringitegemist. Mul on valgustuses kasutusel kõik 3 faasi. Filtrid oleks pidanud olema lisakilbis, kuna vanasse ei mahuks, sest see on täis.
Pidin kahjuks halogeenlampidest loobuma ja lülititega LED asemele panema, milliste valgusspekter mulle eriti ei meeldi.
Olen selliseid regulaatoreid valmistanud juba rublaajast saadik, mõnes kohas nad töötavad tänaseni hästi. Ilmselt sõltub palju ka kaugusest alajaamast – mul on liinilõpp.
Comment
Comment