Esmalt postitatud klemmikas poolt
Vaata postitust
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Elektri lülitamise nõuded ja ohutus
Collapse
X
-
Ma ühe kellaga tahangi ühte radikat lülitada ainult, ma panen igale seadmele eraldi taimeri ikka.
Kuidas seda sulgumist nüüd mõista? Kas kontakt suletud tähendab, et laseb läbi või mitte?
Igatahes, niipalju, kui mina olen seda hetkel suutnud seadistada, siis vasaku kontaktiga pirn põleb normaalolekus ja kui taimer järgi läheb, siis kustub vasak pirn ja süttib parem pirn, ma panin kaks pirni järgi.
Mu küsimus ongi, kas mõlemat kontakti võib kasutada 16A lülitamiseks? nii vasakut, kui paremat ja mida see cos tähendab seal?
Esimesena tahan selle panna 1,7kW lülitama.
Ükski seade, mul päris 16A-ni ei küündi ka, kuigi 3,4kW tuleb juba lähedale.
Või ütled, et 16A on tegelikult palju sellele releele?viimati muutis kasutaja klemmikas; 10 m 2022, 16:30.
Comment
-
Esmalt postitatud klemmikas poolt Vaata postitustparempoolsel klemmil on cos(mingi märk) =1
Ühesõnaga max 16 A kannatavad need kontaktid ainult aktiivkoormust, milleks juhtumisi on sinu radikad ja ka boiler.
Jah, mõlemad kontaktid kannatavad 16 A, võid selle koormuse ka otse kella ahelasse lülitada.
Comment
-
Programmkella Legrand MicroRex D21 programmeerimisega seoses tuleb meelde,
et seal oli mingi huvitav nüanss, mis alati oli ununenud, kui seda just kohe vaja oli.
Võin oma vanadest märkmetest selle välja otsida, kui tekib probleem või huvi.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Ma kindlasti jälgin kuumenemist jah.
Selle programmeerimine on minu jaoks keeruline tõesti, aga paistab, et saan hakkama, eks katsetan ka.
Hetkel mingit kuumenemist ei toimu, ta hetkel ilma kellata järel, aga plaanin kella mingil hetkel järgi panna.
Õnneks see asub suures metallist elektrikilbis.
Ühendasin lõpuks sinna uue maanduse ka järgi, millest siin teemas vist ka eespool juttu oli, mille panin maasse üle aasta tagasi.
Ilma ei olnud enne ka, aga nüüd on parem lihtsalt, lisa.viimati muutis kasutaja klemmikas; 10 m 2022, 20:03.
Comment
-
[ItheC] conventional enclosed thermal current 16 A −40…40 °C
[Urat] rated operational voltage 184...345 V AC 50/60 Hz
[UratI] rated insulation voltage 400 V EN/IEC 60947
[UimpR] rated impulse withstand voltage 3,6 kV IEC 61000-4-5
[IratO] rated operational current 8 A AC-1/DC-1 NC IEC
[VAswM]maximum switching capacity 4000 VA/448 W
Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
Comment